yin Yoga uddannelser / workshops

Hop på en af vores yoga uddannelser og lær alt om Yin Yoga. Yoga er mere end blot teknikker til at udføre bestemte stillinger.

Aktuelle Workshops / Uddannelser

Online yoga undervisning

Prøv 30 dages gratis Online Yoga

Ved at deltage i yogatimer online, får du ikke blot nem adgang til et bredt udvalg af yogastillinger, men du kan også tilpasse din træning efter din egen tidsplan.

Uanset hvor du befinder dig, kan du logge ind og streame det på dine foretrukne enheder. Dette giver dig mulighed for at finde indre ro og energi til at gennemføre din træning og opretholde balance i både krop og sind.

Drømmer du om at lære yoga?

Yoga er meget mere end blot en træningsform; det er en livsstil, en dyb forbindelse mellem krop og sind, og for mange en passion. Hvis du drømmer om at lære yoga, er det tid til at tage skridtet og forfølge din drøm. Vi tilbyder længere uddannelser og mindre workshops.

På vores yoga uddannelser får du:

  • Personlig udfoldelse og stærkere selvindsigt 💚
  • Få uddannelse baseret på mange års erfaring
  • Blive en del af et inspirerende fællesskab
  • Undervisning for alle niveauer

Styrken ved at lære fra sig

At lære yoga handler ikke kun om at mestre teknikkerne, men også om evnen til at omsætte viden til praksis. Når du bliver undervist, skal du finde  balance i dit liv, opdage din krops styrke og roen i sindet.

Underviser Kristine Marie Rost

Kristine Marie Rost har undervist i flere anerkendte studier i København. Hun afholder løbende yin yoga workshops og retreats rundt omkring i Danmark og i udlandet.

Kristine er med som underviser, når DGI holder store inspirationskonventions for hundredvis af instruktører. Hun har undervist i yin yoga ved Copenhagen Yoga Festival og Yoga Games

Du vil derfor få undervisning af en danmarks måske førende Yin Yoga specialist.

Yoga uddannelser

En af de mest populære yogaformer er Yin Yoga. Det er en stil, der fokuserer på at holde stillingerne længe, hvilket gør det muligt for kroppen at slippe spændinger og på den måde finde frem til sindsro.

Når du tager en uddannelse inden for Yin Yoga, bliver du dygtig til at guide andre gennem den mentale sundhed.

Hvad er Yin yoga?

Yoga workshops

Udover traditionelle uddannelser kan du overveje at deltage i yoga workshops. Disse er ofte kortere kurser, hvor du kan fordybe dig i specifikke emner, teknikker eller filosofier.

Workshops er en fantastisk måde at udvide din viden på og møde ligesindede fra yoga-fællesskabet.

Start allerede i dag

Den mest populære måde at dyrke yoga på er via et online kursus / forløb. Hvor du dagligt eller ugentligt ser videoer med forskellige øvelser, og får skabt en sund vane i hverdagen. 

Køb adgang til online yoga kursus

Scroll to Top