YinPower Treats

Tag med på en (yoga)rejse…

Aktuelle YinPOwer Treats

Hvad er YinPower Treats?

Et yoga retreat kan oversættes til en rejse, hvor fokus er at styrke krop og sind gennem yoga. Et yin yoga retreat handler om at få skuldrene ned, bedre bevægelighed i hofter og ankler og lade hverdagens trængsel og larm glide ud. Tager du ikke kroppens signaler alvorligt, kan det medføre en række gener såsom søvnbesvær, nedsat koncentrationsevne og manglende afslapning.

Med yin yoga tager du fat i kroppens fysiske handlemønstre og ændrer på dem – du bryder de dårlige vaner. Kristine er kendt for at sætte sine retreats sammen på en måde, så du føler, at du har brugt din krop og vender retur med en væsentlig lettere vejrtrækning.

Destinationer til yoga retreats

Kristine laver yin yoga retreats i blandt andet Portugal, Sri Lanka, Grækenland, Marokko og Danmark. Det kan være i enten en weekend eller af 1-2 ugers varighed. Typisk vil et yoga retreat i Danmark være i en weekend, mens en yogaferie til udlandet vil vare én eller flere uger. De aktuelle datoer vil altid fremgå under hvert yoga retreat, som du kan se nærmere på nederst på siden.

Et yoga retreat med yin yoga specialist Kirstine Marie Rost er fokuseret på yin yoga, og du kommer med garanti hjem mere afslappet og mindre stresset, end da du tog afsted. Et yin yoga treat med Kirstine holdes altid i en størrelse, så hun har tid til at hjælpe alle deltagere med stillinger og forbedringer til livet og kroppen.

Hvem kan tage med på yoga retreats?

Yin yoga er en fremragende form for motion, og alle voksne uanset alder, træningsform og kropsbygning kan være med. Alle stillinger er siddende eller liggende og varer typisk mellem 3-5 minutter.