Yoga Online

Klik herunder for at starte med 30 dages gratis uforpligtende medlemskab hos yogavivo.dk

Prøv 30 dages gratis uforpligtende medlemskab

Kunne du tænke dig at prøve et af Kristines online yoga hold? På Yogavivo kan du lige nu få 30 dages prøveperiode, hvor du finder Kristines yoga online undervisning. Kristine Marie Rost er en af Danmarks førende yin yoga specialister og har mere end 2000 uddannelsestimer.

Mange synes, at det er svært at få tid til faste træningshold i løbet af ugen og plages af dårlig samvittighed over ikke at kunne prioritere motion, meditation og sunde vaner højere. Yin yogaundervisning er til den aktive, som ønsker at forebygge og hele skader eller til dem, som gerne vil skabe plads til bevægelse og overskud til at leve. Med online yoga får du adgang til forskellige yogastillinger, hvor som helst og når som helst, så du kan tilpasse din yogatræning efter din kalender, så det både kan give dig ro og overskud, ved at bruge yoga streaming.

Med Yinpower kan du dyrke yin yoga, når det passer dig – uanset, om du er i sommerhuset, på forretningsrejse eller hjemme i stuen. Når du har tilmeldt dig, får du et password, der giver dig adgang til en række yoga videoer med Kristine Marie Rost. Det betyder, at du kan drage nytte af Kristines store ekspertise og guidance, uanset hvor du er. Du kan også se Kristines fysiske yoga workshops her. Det smarte ved online yoga undervisning er altså, at du kan finde øvelserne, når det passer dig og lave dem gang efter gang.

Yin ikon

Yoga streaming af video

Det smarte ved yoga streaming er, at du kan følge øvelserne, når du har tid, og i dit eget tempo. Har du brug for en pause, stopper du videoen, tager den tid du har brug for, og sætter videoen i gang igen.

Videoerne ligger online, så du kan streame dem uanset hvor du er, hvis blot du har internet adgang, og stort set alle med en mobil i dag, har mobil data, så du kan sidde i venteværelset hos tandlægen, og lave en øvelse, hvis du har brug for det.

Lav dine egne playlister

I Kristines online yoga videoer er der både siddende og liggende øvelser på 3-5 minutter. Bliver du ekstra glad for en af Kristines online yoga øvelser, så kan du gemme den i din egen personlige playliste, så du nemt og hurtigt kan finde øvelsen igen.

Uanset om du er nybegynder eller øvet yogaudøver, kan du bruge Kristines online yoga undervisning. Tryk på knappen nedenfor og læs mere om online yogahold.

Online Yoga

Kristine Marie Rost

“Ro er en superkraft”

Kristine Marie Rost formidler yin yogaens livsvitale egenskaber med humor og stor erfaring. En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få mennesker til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske.

Kristine har undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde forskellige typer af yin yoga-events for flere hundrede deltagere. Kristine repræsenterede yin yoga for sjette år i træk på den årlige Copenhagen Yoga Festival 2018, og hun er med som underviser, når DGI afholder store inspirationskonventions for hundredvis af instruktører. På Yinpower finder du Kristines eksklusive yoga retreats og workshops i både ind- og udland.

Yin yoga retreats

Hvis du gerne vil have yin yoga instruktør Kristine Marie Rost til at vejlede dig gennem de forskellige yogaøvelser, kan du tage på en af de yoga workshops der er planlagt, eller hvis du vil have et længere koncentreret forløb, er der de populære yoga retreats, hvor turen i år bl.a. går til Quinta Bonita i Portugal.

Scroll to Top