Kristine Marie Rost

“Ro er en superkraft”

Om Kristine Marie Rost

Efter en tid med administration og forsøg på at ændre ’plejer’ i Forsvaret til HR-konsulent i en af landets største ingeniørvirksomheder og projektleder i den vestjyske turistbranche, endte Kristine Marie Rost med at tilbringe knap to år i Filippinerne, hvor hun for alvor gik i dybden med yin yoga. Med langt over 2000 uddannelsestimer, heraf 1400 inden for yin yoga, og syv års undervisningserfaring er Kristine i dag en af landets førende specialister i yin yoga.

Kristine Marie Rost formidler yin yogaens livsvitale egenskaber med humor og stor erfaring. En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få mennesker til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske.

Kristine har undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde forskellige typer af yin yoga-events for flere hundrede deltagere. Kristine repræsenterede yin yoga for sjette år i træk på den årlige Copenhagen Yoga Festival 2018, og hun er med som underviser, når DGI afholder store inspirationskonventions for hundredvis af instruktører. På Yinpower finder du Kristines eksklusive yoga retreats og workshops i både ind- og udland.

Som en af Danmarks førende yin yoga specialister deler Kristine gerne ud af sin viden om yoga i både online yoga kurser, fysiske workshops og yoga retreats i udlandet. Yin yoga er siddende eller liggende stillinger på 3-5 minutter, hvor det vigtige er at give slip og overgive sig til stilheden. Sammenlignet med andre yogaformer kan det virke som lang tid – men når først du er vant til det, kan du ikke slippe det igen.

Er du interesseret i at komme i kontakt med Kristine? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden, og hun vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Yin ikon
Nelly Dia
Læs mere
6 ugers Yin Yoga kombineret med hjemmetraning med Kristine online og hos Kristine Marie Rost selv, har på mange områder gjort mig til et bedre menneske. Der er folk der stadig er i live, udelukkende grundet min dyrkelse af Yin Yoga. Til gengæld har jeg tabt 4 kg fedt i face og skrumpet 30 millimeter i circumfirence. Fortsætter jeg? Det tror jeg vist nok jeg gør! Tænk hvis jeg havde holdt stien ren i alle 6 uger 😉
Marie Klee
Læs mere
Som både tidligere samarbejdspartner, deltager på Kristines retreats, samt fortsat glad yin-gænger i Kristines undervisning, kan jeg på det aller aller varmeste anbefale Kristine. Hun er efter min mening ét af de mest vidende og kompetente mennesker indenfor sit felt i Europa. Kristine er enormt professionel i en skøn kombination med hjertevarme, lattermildhed og en kærlig, men fast tone. Hun formår i sin undervisning at kombinere formidling omkring komplekse kropslige temaer, at samtidig inspirere til bedre vaner for sig selv bl.a. igennem "nårh ja, det er da også rigtigt"-oplevelser. På denne måde formår hun på en smuk, pædagogisk og overraskende måde at få mennekser til at rykke sig rent kropsligt, men også rent menneskeligt.
Tidligere
Næste

Yin Yoga artikler & viden

Scroll to Top