Yinpower lærer grunduddannelsen 2023

2. September

yin yoga

Early bird pris frem til 5 . maj 2023 - kr. 33.000

Endelig (ja nogen vil fristes til at tilføje et ENDELIG mere) tilbydes den fjerde længe ventede 250+ timers certificeret yin yoga grunduddannelse af Danmarks yin yoga specialist Kristine Marie Rost. Kristine er én af Danmarks mest innovative, erfarne og veluddannede yin yoga lærer. Hun er fuldtids yogalærer siden 2012 og har mere end 2500 timers uddannelse bag sig med speciale inden for ren yin yoga.

Program:

Der er åben for tilmelding til uddannelsen i 2023

Med denne yin yoga grund uddannelse vil du blive klædt grundigt på som underviser til at holde rummet, skabe tryghed og tillid til at være i det som gør ondt. Der er ikke noget ”tuttenuttet” over Kristines formidling af Yin yoga, hverdag eller hendes liv. Hun går lige til kanten og også over den. Det er som regel der, vi andre mærker, at noget har prikket til os. Det er her, vi begynder at reflektere. Og netop refleksion er væsentligt for, at vi begynder en forandring. Forandring skal der til, for at vi kan slippe smerten. Og det er det vi vil klæde dig på til. Nemlig ikke at gå på kompromis med andres velvære bare for at undgå livets mindre behagelige oplevelser.

250+ timer yin yoga grund uddannelsen er en kombination af teori, filosofi, anatomi, sekvensering, tematisering og egen praksis.

Yinpower kan noget helt særligt og er så meget mere end en smidig krop. Yin yoga er mindfulness, og vejen til meditation. Yin yoga er målrettet arbejdet med vævet, muskler, sener, led og knogler – naturligvis. Og herunder selvfølgelig organ og lymfesystemet. Nervesystemet flyder gennem bindevævet og når kroppen eller sindet oplever stress trækker bindevævet sig sammen. Når bindevævet “knudrer” sammen efter fx skader, traumer, overbelastning, chok, sygdom, brud eller operation svækkes immunforsvaret, nattesøvnen, fordøjelsen og vores evne til at træffe beslutninger, holde fast i forhold, mål og os selv. Med yin yoga forebygges og genopbygges skader samtidig med at stilheden i øvelserne øger deltagernes evne til at holde fokus på det væsentlige.

På denne grunduddannelse skule du gerne opnå en dybere forståelse for yin yang og hvordan vi med yinpower kan forebygge og genopbygge skader og skabe rum hos dig selv som hos vores deltagere, klienter, elever m.fl. til at møde livet der snor sig op og ned og ud og ind mellem solskin og gråvejr.

Du lærer at tage ansvar for din egen krop og hvordan du kan give ansvaret til dine deltagere for deres egen ve og vel når du når dertil, da vi ikke kan være i øvelserne eller trække vejret for andre end os selv.

Hvor; Hvide Sande. Der oprettes en fb-gruppe hvor du kan koordinere samkørsel med andre, får forslag til overnatning og måske finde nogle du har lyst ti lat dele evt feriehus eller anden bolig-form med. Noget der har fungeret på de forrige tre uddannelser for deltagerne m/k fra hele landet til trods for børn, partnere, husdyr og job.

Periode; Uddannelsen forløber over to måneder fordelt på 2 x 8 intense kursusdage. Der undervises i tidsrummet 08:00-18:00. 1. mødedag på hvert modul starter kl 11 så du kan nå at ankomme, kommer du længere væk fra. Vi slutter ca kl 16 den efterfølgende lørdag for hvert modul.

Certificering; Du bliver certificeret yin yoga lærer efter endt uddannelse og bestået eksamen med fokus på at formidle en Yin yoga stil der samler yin yang i harmoni. Hovedformålet er at du kan formidle en Yin yoga stil der genopretter og heler mennesker der er skadet af den ene eller anden årsag, uden at gå på kompromis med foreningen af øvelsernes effekt i deres sekvensering.

Tilmelding; Send os en mail og modtag yderligere info, pris samt ansøgningsskemaet og returner det til os før din nabo 😊 via info@yinpower.dk

Har du brug for mere information? Har du spørgsmål til uddannelsen eller er du i tvivl om det er det rigtige for dig? Så send en mail, så vi kan tage en uforpligtende samtale pr. telefon. via info@yinpower.dk. eller chat på Messenger. Bare skriv, Kristine har lovet at holde sin svartid kort

Tid og sted:

Periode Uddannelsen forløber over to måneder fordelt på 2 x 8 intense kursusdage. Der undervises i tidsrummet 08:00-18:00. 1. mødedag på hvert modul starter kl 11 så du kan nå at ankomme, kommer du længere væk fra. Vi slutter ca kl 16 den efterfølgende lørdag for hvert modul.

Tid og Sted 1. periode lørdag d. 2.september 2023 2. periode lørdag d. 28 oktober 2023 Hvide Sande hallen, Parallelvej 2

Tilføjes:

På grunduddannelsen vil en klinikejer uddannet fysioterapeut og osteopat formidle anatomi, fysiologi og kroppens mekanik. Osteopaten er medunderviser på hele uddannelsen så vi løbende kan koble øvelser sammen med anatomiens univers i tæt forening med TCM (traditionel kinesiske medicin) herunder de 5 elementer. Ydereligere vil der være andre eksterne fag-konsulenter der komplimentere din læring om kernen i Yinpower.

Yin ikon