RED Yoga

På Nymindegab Kro d. 12-15 nov. 2020

Yin ikon

SHAVASANA FLASH MOB FORAN CHRISTIANSBORG

og hjemme i Hvide Sande

  • Sawasana
  • Tuck toe
  • Kneeling
  • Warrior squat r-l
  • Kneeling
  • Feeling comfort
  • Living pose

#redyoga #poldk @dyom.dk

FB opslag

RED YOGA

Restriktioner overholdt, litervis af sprit indkøbt, restriktionsplakater udarbejdet og printet på egen regning af alle landets yogastudier.

Vi har bakket op, føjet os og kæmpet for at overleve med vores nære relationer, hvor vi også alle kender nogen i risikogruppen og naturligvis økonomisk i dette vanvidsscenarie uden logik i mængden af restriktioner og smittetal. – Og det for mange uden nogen form for kompensation.

Tirsdag ruller vi hver især vores egen måtte ud og ligger helt stille 🏰 🖤

🧘🏽‍♂️+☯=♥

Læs mere på @dyom.dk om vores lovlige happening tirsdag for alle der har overskud til at støtte landets yogalærere.

#yinpower #yinyoga #yogadk #pioneerwoman 
#femalefounder #soloselvstændig #dyom #redyoga #poldk 
#covid19 #restriktionskrise #sundtvalg 
#sundhed #yogalærer #yoga

HVAD ER YIN YOGA?

Yin yoga er en yogaform med fokus på at afspænde, at give efter og at øge bindevævets elasticitet, så blokeringer i din krop opløses og dine sener og led styrkes. Stillingerne i yin yoga tager temperaturen på kroppen, og det kan for nogen være et chok. Hvis du har hovedpine, nakkesmerter eller andre udfordringer, der har forplantet sig i kroppen, vil du også blive mødt med det i yin yoga. Alle de ting kommer, når der ikke er flow i nervesystemet.

Læs mere om yin yoga

HVORDAN ER YOGA ANDERLEDES END GYMNASTIK ELLER ANDEN FITNESS?

Yoga er fantastisk – selv hvis du kun træner i en time om ugen, vil du opleve fordelene ved denne praksis. Hvis du kan gøre mere end det, vil du helt sikkert opleve endnu flere fordele.

Du bør starte med to eller tre gange om ugen, i en time eller halvanden hver gang. Hvis du kun kan tage 20 minutter pr. session, er det også fint. Udholdenhed kommen hen ad vejen.

Lad ikke tidsbegrænsninger eller urealistiske mål være en hindring – gør hvad du kan og lad være med at bekymre dig om det. Du vil sandsynligvis opdage, at efter et stykke tid kommer ønsket om at øve mere, helt af sig selv.

 

HVAD BETYDER NAMESTE?

Namaste er sanskrit-ordet for en gestus du ofte ser i yogaklassen.

Hilsnen Namaste repræsenterer troen på, at der er en guddommelig gnist i hver af os, der er placeret i hjertechakraet. Hilsnen er en anerkendelse fra sjælen i en til ​​sjælen i en anden.

Definition af Namaste

Nama betyder bue, som jeg, og te betyder dig. Derfor betyder namaste bogstaveligt talt “bøje mig dig” eller “Jeg bøjer mig for dig.”

Sådan udfører du Namaste hilsnen

For at udføre Namaste placerer vi hænderne sammen ved hjertechakraet, lukker øjnene og bøjer hovedet. Det kan også gøres ved at placere hænderne sammen foran det tredje øje, bøje hovedet og derefter bringe hænderne ned til hjertet.

Dette er en særlig dyb form for respekt, selvom vi i vesten både siger ordet “Namaste” samtidig med at vi udfører Nameste, er det i Indien indforstået, at selve hilsnen betegner Namaste, og det er derfor unødvendigt at sige ordet, mens du bøjer.

Vi samler hænderne i hjertechakraet for at øge strømmen af ​​guddommelig kærlighed. At bøje hovedet og lukke øjnene hjælper sindet med at overgive sig til det guddommelige i hjertet. Man kan gøre Namaste for sig selv som en meditationsteknik for at gå dybere inde i hjertechakraet; når du gør det med en anden, er det også en smuk, omend hurtig, meditation.

For en yogalærer og studerende giver Namaste to individer mulighed for at mødes energisk til et sted med forbindelse og tidløshed, fri for ego-forbindelsens bånd. Hvis det gøres med dyb følelse i hjertet og med overgivet sind, kan en dyb forening af ånder blomstre.

andre artikler

Scroll to Top