Tisvilde // Knyster og Cyster VII

Den. 13. – 15. juni 2024

Den. 13. - 15. juni 2024

YinPower

Tisvilde

Tilmeldingen er åben
 
Vi gentager den årlige succes i år 2024. I 2019 blev der udsolgt allerede i Januar.
Måske fordi de allerede faste deltagere måtte med igen, måske fordi månedsmagasinet Fitliving anbefaler dette lille forsommer treat.
 
I 2020 meldte nogen fra pga covid19 og andre kom til så 3. år blev også udsolgt med venteliste. 4. år blev endnu et år med ventelist. 5 år som før udsolgt, 6 år med en snert af overbooking og tjaaa må se hvor vi når hen med 7. år i træk hvor der kun er 6 pladser tilbage.
 
Yin yoga opholdet Knyster&Cyster for kvinder på Pension Kildegaard er 2 intense dage med 8 timers rå Yin yoga indeholdende fokus på vejrtrækning og mindfulness. Et intenst og humoristisk forløb til at styrke din evne til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag.
Det er ren Yin yoga der vil give harmoni mellem krop og sind. Yin yoga kan trods det korte intense forløb, sætte spor så dybt, at du efterfølgende nemmere og hurtigere vil kunne genfinde denne harmoni og indre styrke, når du i hverdagen ikke altid kan finde tid til 1½ time på måtten, men måske bare 15-20 min.
 
Yin yoga kan styrke vores evne til at være i hverdagen og i livet med de udfordringer det giver os løbende. Yin yoga påvirker din evne til:

• Tanker som taknemmelighed, tålmodighed, tilfredshed og glæde
• Handlinger som venlighed, ærlighed, gavmildhed og meningsfuld tale
• Hvordan du agerer overfor dine omgivelser som respekt, tilgivelse, taknemmelighed og loyalitet
• Tone og styrke hele din krop
• Giver mening som inspiration, hjælpsomhed og mod
• Styrker din omstillingsevne, fleksibilitet og spontanitet – evnen til at se lysere lettere på livet
• Nærvær med os selv og andre, styrke empatien og evnen til anerkendelse af os selv og andre.
 
Yin yoga er så meget mere end en smidig krop. Yin yoga er målrettet arbejdet med bindevævet som fylder 2/3 af din krop. Der er fokus på nerve- og lymfesystemet der flyder gennem bindevævet og når kroppen eller sindet oplever stress trækker bindevævet sig sammen. Når bindevævet knudrer sammen efter fx skader, traumer, overbelastning, chok, sygdom, brud eller operation svækkes immunforsvaret, nattesøvnen, fordøjelsen og vores evne til at træffe beslutninger, holde fast i forhold, mål og ikke mindst os selv.
 
Yin Yoga opholdet er sat sammen på en sådan måde, at du kan opleve en følelse af lethed og befrielse når vores måltider, skemaet for de enkelte dage og lokationen skriger ferie og samtidig stemmer overens med Yin Yang. Det betyder, at dagen starter forholdsvis tidligt yin yoga, inden en god stor morgenmad/brunch, hvor du også kan lave dig en lille sandwich til at tage med på tur. Der er rig mulighed for at gå tur langs stranden, sidde på kaffebar eller cykle en tur i skoven.

  • kr. 4700 pr person (uanset om man sover på enkelt eller dobbeltværelse)


Prisen inkluderer 8 timers Yin yoga, overnatning og fuld forplejning – på nær drikkelse der ikke er det skønne Tisvilde-vand fra hanen. Samt og ikke mindst latter ad libitum og fri spørgeret til Kristine under middagen ( det kan være spørgsmål til kost, livsstil, yin yoga praksis, sind og krop).

PROGRAM
 
Torsdag
kl. 15 – ankomst og tildeling af værelser
Kl. 15.30 – Velkommen! og kaffe/the og hjemmebagt kage i Bedstemors Stue eller under træet i gården som de forgangne år hørte mange kærlige historier om knyster og cyster mm.
kl. 1630-1830 – Eftermiddags Yin yoga i Salen (2 timer)
kl. 19.00 – 2 retters Pensionat-middag i restauranten, drikkevarer for egen regning
Kl. 22.02 – Solnedgangsbænken, aftendukkert – fællestur
 
Fredag
Kl. 7.15 – Kogt vand med citron og Himalaya salt indtages i stilhed i restauranten
kl. 7.30 – 9.30 Morgen Yin yoga i Salen (2 timer)
Kl. 9.30-11.00 – Brunch
Kl. 11.-15.00 – på egen hånd: gåtur i skoven, på stranden, dase i haven, bytur…
kl. 15-16 – Sunde eftermiddags snacks i baren
Kl. 1630-1830 – Eftermiddags Yin yoga i Salen (2 timer)
Kl. 1900 Festmiddag 3 retter i Gårdhaven, drikkevarer for egen regning.
Kl. 22.01 – Solnedgangsbænken, aftendukkert – fællestur
 
Lørdag
Kl. 7.15 – Kogt vand med citron og Himalaya salt indtages i stilhed i restauranten
kl. 7.30 – 9.30 Morgen Yin yoga i Salen (2 timer)
Kl. 9.30-11.00 – Brunch
Kl. 11… Farvel og tak for denne gang
 
Hvor?
Pension Kildegaard, Kildegårdsvej 5, 3220 Tisvildeleje, Danmark
www.kildegaard-tisvildeleje.dk
 
Betaling / Bestilling / Afbestilling:
4700 kr. du modtager en faktura i forbindelse med tilmelding på 2000 kr, resten betaler du når via kort eller kontant når vi ses på Kildegår.
 
Bestilling skal ske via mail til info@yinpower.dk – også hvis du vil give det i gave til kvinden i dit liv – din mor, søster, veninde, kæreste, kone, datter.
 
Afbestilling af Yin yogaophold på Pension Kildegaard kan ske omkostningsfrit senest 6 uger før ankomst på mail til Kristine Marie Rost info@yinpower.dk
Afbestilling efter fristens udløb, vil komme til at koste 75% af det fulde beløb, såfremt vi ikke når at få pladsen fyldt op. Ved afbestilling, som altid skal foretages skriftligt, forestås annullering, reduktion, afkortning, omplacering og lignende væsentlige ændringer i forhold til ordrebekræftelsen.
Lidt om hvorfor Yin yoga ophold med Kristine
Vi kan tale os nok så meget ud af og ind i alting. Nogle gange bliver der talt så meget, at ord forsvinder og vores evne til at lytte svinder ind. Så meget tale at vi ikke engang kan høre os selv.

Tankerne farer rundt i hovedet, alting synes uden hoved og hale. Nattesøvnen er ofte tiltrængt, men sjældent føler du dig udhvilet. Vægten svinger, motionen udføres for at holde maven flad, lårene slanke og røven fastere. Fordøjelsen er ustabil, måltider springes over, juicer her og der, men blodsukkeret kan ikke følge med og giver i stedet “cravings”. Lunten er kort, humøret højt i solskin, men på gråvejrsdage synes alting håbløst. Beslutning om jobskifte, flytning, shopaholic, tristhed, frygt for fremtiden og sådan er der så meget, når krop og sind er i ubalance.
 
Lidt om Kristine Marie Rost
Med en fortid som HR konsulent fra forsvaret til ingeniør branchen til Projektleder i den vestjyske turistbranche, førte vejen til to år i Filippinerne og over 2500 yogauddannelses timer senere, hvoraf de 1600 er ren yin yoga og ti års undervisningserfaring i yin er Kristine i dag vores specialist i yin yoga retreats. Kristine bor i dag i Hvide Sande, hvor hun flyttede til fra København tilbage i efteråret 2020.
 
Praktiske oplysninger:
Checkin/checkout:
Der er mulighed for at check in på værelserne fra kl.14.00 på ankomstdagen. Der er senest check out på afrejsedagen kl. 11.00.

Vi forventer du deltager fra start, da det er vores erfaring dette skaber de bedste rammer for os alle. Så vi glæder os til at se dig torsdag d. 13. juni kl 1530 til kagen, præsentationen og hvad vi nu finder på.
 
Kærlige hilsner
Kathrine og Kristine
og også Thomas, kokken, hønerne og hanen
Scroll to Top