Yoga Workshops

Yoga Workshops

Kristine Marie Rost er kendt for at tage rundt i landet og afholde yoga workshops for alle typer virksomheder og organisationer.

Bliv stærkere både fysisk og psykisk, mere smidig og ret op på din gamle sportsskade. Det er formålet med en yin yoga workshop med Kirstine Maria Rost. På denne side finder du alle Kirstines yin yoga workshops – er der ikke et event nær dig, så kontakt gerne Kristine. Siden bliver løbende opdateret med nye, spændende events, så hold dig løbende opdateret.

Uanset om du er leder eller menig medarbejder, kan yin yoga vise vejen til at forstå dig selv endnu bedre, så du kan kommunikere klart og hensigtsmæssigt – også under pres. Du øger dine handlemuligheder og står stærkere, både i forhold til dig selv og andre. Har du en virksomhed, eller arbejder du i en organisation og kunne du tænke dig at afholde din egen yoga workshop, så dine medarbejdere bliver mere afslappet og mindre stresset? Så book en yoga workshop med Kirstine. Alt du skal gøre er at trykke på kontakt knappen nedenunder og skrive en mail til Kirstine med hvor og hvornår du gerne vil have hende til af afholde en workshop for dig og dine ansatte.

Med yin yoga finder du styrken og roen til at mærke efter. Du vil opleve indre ro, større nærvær, en helhed i kroppen samt mere energi efter øvelserne. Du bliver mere smidig og opnår samtidig mere fokus på det væsentlige i hverdagen. Du vil opleve en rolig og afslappende følelse i krop og sind, og du får mulighed for at vende blikket indad for en stund og opleve harmoni og frihed fra fysisk såvel som psykisk stress. Yin yoga giver robusthed og overskud i hverdagen. En yoga workshop med Kirstine er for alle – uanset køn, alder og form. Alle kan være med og med garanti have godt af et yoga event.

Alle workshops tilpasses efter behov og det ønskede formål.

KONTAKT