Wake up call

Wake up call er en rigtig fin måde at mærke efter, hvordan du har det – når som helst på dagen.

Vær med her Yogavivo.dk

Yin ikon

KRISTINE MARIE ROST

Yin yoga Specialist og livs-nyder

Er du ikke allerede medlem får du to ugers gratis uforpligtende medlemskab med dette link yogavivo.dk/yinpower – husk at tilføje /yinpower så får din yogalærer også lidt for hendes arbejde og du sikre dig den 2. uge.

DIT WAKE UP CALL!

Tonny skriver “Super skøn session Kristine. Ikke kun om morgenen. “

Tine skriver “Der fandt jeg da lige min yndlings-Yin-ting-sekvens!!

Den kan noget af alt det, der får mig til danse indeni “

Christina skriver “ahh dejlig måde at give sig selv kærlighed til krop, sind og sjæl. Champagneboblerne (skønt udtryk) i kroppen har en fest. af hjertet tak.”

HVAD BETYDER OM?

OM er et mantra eller en vibration, der traditionelt brummes (chantes) i begyndelsen og slutningen af ​​yogasessioner. Det siges at være lyden af ​​universet. Men hvad betyder det?

På en eller anden måde vidste de gamle yogier, hvad forskere fortæller os i dag – at hele universet bevæger sig. Intet er nogensinde solidt eller stabilt.

Alt, hvad der eksisterer pulserer, hvilket skaber en rytmisk vibration, som de gamle yogier erkendte med lyden af ​​OM. Vi er måske ikke altid opmærksomme på denne lyd i vores daglige liv, men vi kan høre den i raslen af ​​efterårsblade, bølgerne på kysten, indersiden af ​​en muslingeskal.

Ved at chante OM, får vi mulighed for at genkende vores oplevelse som en afspejling af, hvordan hele universet bevæger sig – solnedgangen, den stigende måne, tidevandets eb og strømning, vores hjerteslag.

Når vi synger OM, tager det os en tur på denne universelle bevægelse gennem vores åndedræt, vores opmærksomhed og vores fysiske energi, og vi begynder at føle en større forbindelse, der både er opløftende og beroligende.

HVAD ER YIN YOGA?

Yin yoga er en yogaform med fokus på at afspænde, at give efter og at øge bindevævets elasticitet, så blokeringer i din krop opløses og dine sener og led styrkes. Stillingerne i yin yoga tager temperaturen på kroppen, og det kan for nogen være et chok. Hvis du har hovedpine, nakkesmerter eller andre udfordringer, der har forplantet sig i kroppen, vil du også blive mødt med det i yin yoga. Alle de ting kommer, når der ikke er flow i nervesystemet.

Læs mere om yin yoga

andre artikler