Blokkens materiale: Naturrent kork fra Portugal
Blokkens mål: 23 cm x 12 cm x 7.5 cm
Blokkens vægt: 0.4 kg

Måttens materiale
Måtte udviklet til træning som yoga og pilates. Fremstillet med dobbelt lag: overdel lavet af eco-venligt korkstof og bagside af EPDM.

Måttens mål
Lg 183cm  br 65cm  tyk0,4 cm vægt  0,87 kg

 

Yogamåtte og to blokke

Yogamåtten der støtter dig i din yoga praksis som kun naturmateriale kan ved aldrig være for varm eller kold, men regulere temperaturen til der hvor du er. Måtten er blød og let i materialet. Skridsikker og eminent til at få dig i tuck toe.

Yogablokken korkblokken der siden 2015 har været Yin yoga specialisten Kristine Marie Rost foretrukne yogablok og altid med i kufferten på hendes rejser lige dykkerturene til Maldiverne, de utallige yin yogalæreruddannelser i Singapore og retreats i Thailand som Sri Lanka. Yogablokkens størrelse er hverken for høj, for bred eller på anden vis for hård eller skvattet. Det er  et naturprodukt der holder i årevis og som støtter alle kroppe uanset størrelse og form, alder eller køn.

Når du køber en yogablok her, er du med til at støtte Yin yoga specialistens kontinuerlige uddannelse for hende selv og dig. Du er med til at sikrer Kristines ekspertise i tæt forening består og udvikles  for at sikre din effekt på yogamåtten med Yinpower metoden.

Yogamåtten og Yogablokken købt her har siden 2019 haft Yinpower logoet på og din garanti for kvalitet.

650,00 kr.

KORK – PLEJE HELE PRODUKTETS LEVETID

“Skabelsen af noget nyt starter med at tage vare på det, der allerede er her”

Ligesom ethvert andet naturmateriale vil kork sætte pris på kærlighed og omsorg. Over tid vil dit korkprodukt udvikle en smuk naturlig patina.

Som tiden går, vil du måske bemærke, at dit korkprodukt har fået nogle pletter. Kork er let at rengøre ved forsigtigt at skrubbe det med en fugtig blød klud og en smule mild sæbe. Alternativt kan du bruge milde, naturlige babyservietter. Efter rengøring, lad dit emne tørre. Vedligeholdelse og opbevaring Behandling af korkstoffet med lædercreme vil holde dit produkt mere smidigt og holdbart.

Opbevar korkprodukterne på et luftigt, køligt sted beskyttet mod direkte sollys. Sollys kan falme farvenuancen af naturligt korkmateriale. Den skulle nok kunne holde til to timers praksis på din terrasse i solskin 😉

Online yoga undervisning

Prøv 30 dage gratis uforpligtende medlemskab

Ved at deltage i yogatimer online, får du ikke blot nem adgang til et bredt udvalg af yogastillinger, men du kan også tilpasse din træning efter din egen tidsplan.

Uanset hvor du befinder dig, kan du logge ind og streame det på dine foretrukne enheder. Dette giver dig mulighed for at finde indre ro og energi til at gennemføre din træning og opretholde balance i både krop og sind.

Scroll to Top