SQUARE OG FATBURNER

På Nymindegab Kro d. 12-15 nov. 2020

Yin ikon

SQUARE OG FATBURNER

Er det normalt at man begynder at græde helt vildt i square og fatburner?” skrev et Yogavivo medlem til mig til morgen.

Mit svar “du er i hvert fald indenfor normalen og særligt i disse måneder med hvad covid-restriktionerne gør ved vores psyke.

ONLINE YOGA

Øvelserne som square og fatburner stimulerer b.a. galdeblære meridianen og er vi i en tid med frustration, vrede, irritabilitet, stress, afmagt eller siddet mange timer på vores flade, spist en del sukker, drukket alkohol,- ja så er det bestemt ikke unormalt at sidde og græde – sejt du kan blive i øvelserne og tillade dig selv at græde.

Lav gerne samme video i 4-5 uger nogle gange om ugen i stedet for at shoppe rundt. det vil give dig meget mere fra en normal til en bedre normal

Kh

K”

AKTIVERER FORBRÆNDINGEN

Det er en af de noget ældre videoer fra 3.kvt 2016 tror jeg, men øvelserne kan du med fordel udføre. Her er der fokus på at få aktiveret din forbrænding via meridianbanerne og styrkelse af din udrensningsproces med fokus på ydersiden af hofter og lår.

Tror sg jeg napper den selv i dag! Det er nemlig stort set kun sukker og mængden af alkohol jeg kan udelukke i ovennævnte svar.

BLIV MEDLEM

I øvrigt er du ikke allerede medlem så skal du bare vide at min eneste måde at tjene til min egen forsørgelse disse uger, måneder, er hvis du bruger dette link for dine 30 dage gratis uforpligtende prøvemedlemskab yogavivo.dk/yinpower – du skal altså huske at tilføje /yinpower i værktøjslinien for at jeg får lidt ud af dit medlemskab og altså for mit arbejde her.

Fra normal til en bedre normal

/Kristine

Founder af Yinpower.dk og Yin yoga Specialist

Facebook opslag

HVAD BETYDER NAMESTE?

Namaste er sanskrit-ordet for en gestus du ofte ser i yogaklassen.

Hilsnen Namaste repræsenterer troen på, at der er en guddommelig gnist i hver af os, der er placeret i hjertechakraet. Hilsnen er en anerkendelse fra sjælen i en til ​​sjælen i en anden.

Definition af Namaste

Nama betyder bue, som jeg, og te betyder dig. Derfor betyder namaste bogstaveligt talt “bøje mig dig” eller “Jeg bøjer mig for dig.”

Sådan udfører du Namaste hilsnen

For at udføre Namaste placerer vi hænderne sammen ved hjertechakraet, lukker øjnene og bøjer hovedet. Det kan også gøres ved at placere hænderne sammen foran det tredje øje, bøje hovedet og derefter bringe hænderne ned til hjertet.

Dette er en særlig dyb form for respekt, selvom vi i vesten både siger ordet “Namaste” samtidig med at vi udfører Nameste, er det i Indien indforstået, at selve hilsnen betegner Namaste, og det er derfor unødvendigt at sige ordet, mens du bøjer.

Vi samler hænderne i hjertechakraet for at øge strømmen af ​​guddommelig kærlighed. At bøje hovedet og lukke øjnene hjælper sindet med at overgive sig til det guddommelige i hjertet. Man kan gøre Namaste for sig selv som en meditationsteknik for at gå dybere inde i hjertechakraet; når du gør det med en anden, er det også en smuk, omend hurtig, meditation.

For en yogalærer og studerende giver Namaste to individer mulighed for at mødes energisk til et sted med forbindelse og tidløshed, fri for ego-forbindelsens bånd. Hvis det gøres med dyb følelse i hjertet og med overgivet sind, kan en dyb forening af ånder blomstre.

andre artikler

Scroll to Top