SIDDESTILLENDE POWER BOOSTER

Yin ikon

POWER BOOSTER

En ultra kort video til dig der er på vej ud efter din 7. kop kaffe, overvejer en lur på sofaen, ikke kan overskue solen går ned kl 15.55 i København i dag.

jeps det gør den sg – her ovre vest på i mit nye nabolag Hvide Sande sker det dog først kl 16.11.

Og så er det altså weekend og det hele er lidt som vinden blæser – tag en tur på måtten og land din indre vind til en jordnær rodforbindelse fyldt med energi så du kan nyde din tid med et smil.

 

TILMELD DIG

Tilmeld dig Yogavivo her så sikrer du dig 30 dage gratis og samtidig er det den eneste måde din Yin yoga Specialist Kristine Marie Rost tjener en lille smule for hendes arbejde – når du anvender hendes personlige link ind til yogavivo.dk

Din nye stillesiddende power booster finder du lige her.

Tag en dejlig weekend!
/Kristine

Og husk nu, er du ikke allerede medlem så er det som nævnt ovenfor, kun når du logger ind via yinpower.dk website eller bruger dette link yogavivo.dk/yinpower at jeg får lidt økonomisk goodwill ud af det.

 

HVORDAN ER YINPOWER ANDERLEDES END GYMNASTIK ELLER ANDEN FITNESS?

Yoga er fantastisk – selv hvis du kun træner i en time om ugen, vil du opleve fordelene ved denne praksis. Hvis du kan gøre mere end det, vil du helt sikkert opleve endnu flere fordele.

Du bør starte med to eller tre gange om ugen, i en time eller halvanden hver gang. Hvis du kun kan tage 20 minutter pr. session, er det også fint. Udholdenhed kommen hen ad vejen.

Lad ikke tidsbegrænsninger eller urealistiske mål være en hindring – gør hvad du kan og lad være med at bekymre dig om det. Du vil sandsynligvis opdage, at efter et stykke tid kommer ønsket om at øve mere, helt af sig selv.

 

HISTORIEN BAG YOGA?

Ordet yoga er fra sandskrift ordet yuj, der betyder yoke eller bind, og bliver for det meste præsenteret som “union”, altså forening, eller en disiplinær metode. En mand der udøver yoga kaldes en yogi, og en kvindelig yoga udøver for en yogini.

Man mener, at det er den indiske vismand Patanjali der har udarbejdet retningslinjerne for udførsel af yoga til Yoga Sutra for omkring 2,000 år siden. Sutra er en samling af 195 punkter (statesments) der udgør en filosofisk guidebook til det meste af det yoga der praktiseres i dag.

Det fastlægger også de 8 trin af yoga, der alle er nødendige for din personlige udvikling og opnå balancen. De 8 trin kan opfattes som et træ:

Yamas (begrænsninger/etik) er rødderne
Niyamas (regler/selvdiciplin) er stammen
Asana (stillinger) er grenene
Pranayama (åndedræt) er bladene
Pratyahara (sanser) er barken
Dharana (koncentration) er saften
Dhyani (meditation) er blomsten
Samadhi (oplysning) er frugten
Efter hånden som vi udfører disse otte trin, begynder vi med at forfine vores opførsel i den ydre verden, og så fokuserer vi indad, indtil vi når samadhi (frigørelse, oplysning).

I dag er de fleste, der praktiserer yoga, beskæftiget med det tredje trin, asana, som er et program med fysiske holdninger designet til at rense kroppen og give dig en fysisk styrke og udholdenhed, der kræves i lange meditationsperioder.

Scroll to Top