Project Description

Yin Yoga workshop i Tisvilde på Pension Kildegaard

Vi gentager den årlige succes i 2020. I 2019 blev der udsolgt allerede i Januar. Måske fordi de allerede faste deltagere måtte med igen, måske fordi månedsmagasinet Fitliving anbefaler dette lille forsommer treat.

Yin yoga opholdet Knyster&Cyster for kvinder på Pension Kildegaard er 2 intense dage med 8 timers Yin yoga, meditation og åndedrætsøvelser. Et intenst og omsorgsfuldt forløb til at styrke din evne til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag. Det er ren Yin yoga der vil give harmoni mellem krop og sind. Yin yoga kan trods det korte intense forløb, sætte spor så, at du efterfølgende nemmere og hurtigere vil kunne finde denne harmoni og indre styrke, når du i hverdagen ikke altid kan finde tid til 1½ time på måtten, men måske bare 15-20 min.

Yin yoga kan styrke vores evne til at være i hverdagen og i livet med de udfordringer det giver os løbende. Yin yoga påvirker din evne til:

  • Tanker som taknemmelighed, tålmodighed, tilfredshed og glæde
  • Handlinger som venlighed, ærlighed, gavmildhed og meningsfuld tale
  • Hvordan du agerer overfor dine omgivelser som respekt, tilgivelse, taknemmelighed og loyalitet
  • Toner og styrker hele din krop
  • Giver mening som inspiration, hjælpsomhed og mod
  • Styrker din omstillingsevne, fleksibilitet og spontanitet – evnen til at se lysere lettere på livet
  • Nærvær med os selv og andre, styrke empatien og evnen til anderkendelse af os selv og andre

Yin yoga er så meget mere end en smidig krop. Yin yoga er målrettet arbejdet med bindevævet som fylder 70 procent af din krop. Nervesystemet flyder gennem bindevævet og når kroppen eller sindet oplever stress trækker bindevævet sig sammen. Når bindevævet knuder sammen efter fx skader, traumer, overbelastning, chok, sygdom, brud eller operation svækkes immunforsvaret, nattesøvnen, fordøjelsen og vores evne til at træffe beslutninger, holde fast i forhold, mål og os selv.

Yin Yoga workshoppen i Tisvilde er sat sammen på en sådan måde, at du kan opleve en følelse af lethed og befrielse når kosten, skemaet for de enkelte dage og indholdet skriger ferie og samtidig stemmer overens med TCM’s (Traditional Chinese Medicine) forskrifter. Det betyder, at dagen starter forholdsvis tidligt med åndedrætsøvelser og yin yoga, inden en god stor morgenmad/brunch, hvor du også kan lave dig en sandwich på groft brød til at tage med på tur. Der er rig mulighed for at gå tur langs stranden, sidde på kaffebar eller cykle en tur i skoven.

Lidt om Yin yoga ophold med Kathrine
Vi kan tale os nok så meget ud af og ind i alting. Nogle gange bliver der talt så meget, at ord forsvinder og vores evne til at lytte svinder ind. Så meget tale at vi ikke engang kan høre os selv.
Tankerne farer rundt i hovedet, alting synes uden hoved og hale. Nattesøvnen er ofte tiltrængt, men sjældent føler du dig udhvilet. Vægten svinger, motionen udføres for at holde maven flad, lårene slanke og røven fastere. Fordøjelsen er ustabil, måltider springes over, juicer her og der, men blodsukkeret kan ikke følge med og giver i stedet “cravings”. Lunten er kort, humøret højt i solskin, men på gråvejrsdage synes alting håbløst. Beslutning om jobskifte, flytning, shopaholic, tristhed, frygt for fremtiden og sådan er der så meget, når krop og sind er i ubalance.

Lidt om Kristine Marie Rost
Med en fortid som HR konsulent fra forsvaret til ingeniør branchen til Projektleder i den vestjyske turistbranche, førte vejen til to år i Filippinerne og 1800 yogauddannelses timer senere, hvoraf de 1300 er ren yin yoga og 6fem års undervisningserfaring i yin er Kristine i dag vores specialist i yin yoga retreats. Kristines rejseerfaring kommer fra utallige timer på bagsædet af en 2cv til en Fiat127 ned gennem Europa til som voksen at taget flyet for mere skulle ses. Mellemamerika med rygsæk, den østlige del af Asien gentages år efter år for at undervise alt fra udstationerede danskere til australiere på yogalæreruddannelse i Cambodia eller selv modtage mere træning.

Vi forventer du deltager fra start, da det er vores erfaring dette skaber de bedste rammer for os alle. Så vi glæder os til at se dig torsdag d. 18. juni kl 1530 til kagen, præsentationen og hvad vi nu finder på.

Kærlige hilsner
Kathrine og Kristine
og også Thomas, kokken, hønerne og hanen

Program

Datoer: 18–20 juni 2020

Torsdag d. 18. juni
kl. 15.00 – ankomst og tildeling af værelser
Kl. 15.30 – Velkommen! og kaffe/the og hjemmebagt kage i Bedstemors Stue eller under træet i gården som de forgangne år hørte mange kærlige historier om knyster og cyster mm.
kl. 16.30-18.30 – Eftermiddags Yin yoga i Salen (2 timer)
kl. 19.00 – 2 retters Pensionatmiddag i restauranten, drikkevarer for egen regning
Kl. 22.02 – Solnedgangsbænken, aftendukkert – fællestur

Fredag d. 19 juni
Kl. 7.15 – Kogt vand med citron og himalaya salt nydes i stilhed i restauranten
kl. 7.30 – 9.30 Morgen Yin yoga i Salen (2 timer)
Kl. 9.30-11.00 – Brunch
Kl. 1100.-15.00 – på egen hånd: gåtur i skoven, på stranden, dase i haven, bytur…
kl. 15-16 – Sunde eftermiddags snacks i baren
Kl. 16.30-18.30 – Eftermiddags Yin yoga i Salen (2 timer)
Kl. 19.00 Festmiddag 3 retter i Gårdhaven, drikkevarer for egen regning.
Kl. 22.01 – Solnedgangsbænken, aftendukkert – fællestur

Lørdag d. 20. juni
Kl. 7.15 – Kogt vand med citron og himalaya salt nydes i stilhed i restauranten
kl. 7.30 – 9.30 Morgen Yin yoga i Salen (2 timer)
Kl. 9.30-11.00 – Brunch
Kl. 11.00… Farvel og tak for denne gang

Galleri

Pris 3700 kr. pr person med overnatning (uanset om man sover på enkelt eller dobbeltværelse) 2600 kr. uden overnatning

Prisen inkluderer

  • 8 timers Yin yoga
  • overnatning og fuld forplejning – på nær drikkelse som ikke er det skønne Tisvildevand fra hanen.
  • Samt og ikke mindst latter ad libitum og fri spørgeret til Kristine under middagene (det kan være spørgsmål til kost, livsstil, sind og krop).
Klik for tilmeld på venteliste

Praktiske oplysninger:

Checkin/checkout:
Der er mulighed for at check in på værelserne fra kl.14.00 på ankomstdagen. Der er senest checkout på afrejsedagen kl. 11.00. Vi forventer du deltager fra start, da det er vores erfaring dette skaber de bedste rammer for os alle. Så vi glæder os til at se dig torsdag d. 18. juni kl 1530 til kagen, præsentationen og hvad vi nu finder på.

Betaling / Bestilling / Afbestilling:
Bestilling skal ske via billetlink der fører til yinpower.dk website hvor du finder link til booking. Også hvis du vil give det i gave til kvinden i dit liv – din mor, søster, veninde, kæreste, kone, datter

Afbestilling af Yin yogaophold på Pension Kildegaard kan ske omkostningsfrit senest 6 uger før ankomst på mail til Katrine på katrine@kildegaard-tisvildeleje.dk.
Afbestilling efter fristens udløb, vil komme til at koste 75% af det fulde beløb, såfremt vi ikke når at få pladsen fyldt op. Ved afbestilling, som altid skal foretages skriftligt, forestås annullering, reduktion, afkortning, omplacering og lignende væsentlige ændringer i forhold til ordrebekræftelsen.

Hvor ?
Pension Kildegaard, Kildegårdsvej 5, 3220 Tisvildeleje, Danmark
tlf. 48707153, , www.kildegaard-tisvildeleje.dk

Som noget helt nyt vil timerne på denne tur kunne lægges til dine timer som Yogalærer eller på vej til, – mere om det når vi ses 🙂 Der er i hvert fald 8 timer med Yinpower v Kristine Marie Rost at skrive på dit cv og som vil kunne trækkes på i forbindelse med optagelse på YY uddannelse med mig.