Project Description

Yin Yoga retreat til Sri Lanka

Siden 2016 har vi nydt godt af denne fantastiske dejlige lille oase på Sri Lanka. Her har Jørgen og Ulla indrettet deres eget lille paradis, som de med stor fornøjelse deler med os.

Kristine er kendt for at sætte sine retreats sammen såcdan, at du 100% vil føle, at du har brugt din krop og kommer hjem med en væsentlig lettere vejrtrækning – ik’ kun pga. en uge med frisk luft, men i den grad også pga. de mange timer på måtten, der hører med. Kristine ved godt hendes undervisning kan være hård, direkte og uden så meget fokus på spiritualitet. For Kristine handler et Yin Yoga Treat om at få skuldrene væk fra ørerne, bedre bevægelighed i hofter og ankler og lade hverdagens trængsel og alarm glide ud. Når først du overgiver dig til Kristines erfarne guidance vil hverdagen synes væsentlig lettere at komme hjem til. Det værste vi hører fra vores deltagere på Kristines ture er, at de er blevet afhængige af hendes Yin yoga.

Yin yoga
Jo alle kan være med, men vi anbefaler i den grad, at du lige møder yin yoga instruktør Kristine en gang eller to, enten onlineyogavivo.dk/yinpower eller finder hende i Danmark, evt til en gang yoga i København, inden du møder os til yin yoga retreat i Sri Lanka. Yin yoga er for dig med skader, stress, har børn du lader andre passe, dig der ikke kan sove om natten, dig der hælder til to marathon om året plus det løse, dig der foretrækker trail-run og pakker løbeskoene med, dig der sidder på kontor eller står op dagen lang og ja til dig der er frisk og rørig eller møg doven.
Stillingerne fortæller ofte på forskellig vis, at du har levet livet og som dagene går, kommer du lidt dybere og nye områder kan støje. Noget kan være fra en gammel skade, et traume og andet fra gammel vrede, en sorg der blev lagt låg på og nu mærker du, at din krop er der og den har brug for dig. Det er Yin. Din pensionsopsparing der forebygger og heler dit bevægeapparat og styrker dit sind, så du kan håndtere de dage, hvor ja-hatten føles ufattelig lille.
En fantastisk dejlig lille oase på Sri Lanka. Her har Jørgen og Ulla indrettet deres eget lille paradis, som de med stor fornøjelse deler med andre

Program:

Datoer: ER AFHOLDT

Dagene vil forløbe nogenlunde sådan her:

07:15 – “Citron og vand”-ritualet – dit skridt til en ny vane
07:30-09:00 – Yin yoga
09:30-11:30 – Brunch

Egen tid og frugt kaffe/te til rådighed hele dagen hos Garden House

16:30-18:00 – Yin yoga
18:30 – Middag
1 aften kl 20-21 oplæg ved Kristine
1 aften i forlængelse af middagen oplæg om Sri Lanka ved Ulla og Jørgen

Galleri

Pris fra 13.548,- pr. person

Prisen inkluderer

 • 10 nætter i dobbeltværelse i Gardenhouse eller nabo-villaen – Kristine og Garden House står for fordeling alt efter sengepladser og deltagere. Kristine bor i Garden House
 • Morgenmad/brunch alle dage
 • Aftensmad alle dage
 • Te/kaffe/vand og frugt serveret i løbet af dagen
 • 3½-4 timers yin yoga hver dag
 • Dansk yin yoga-lærer til alle yin yoga-sessions (Kristine Marie Rost!)
 • Mulighed for lokale dagsture på egen initiativ – Garden House er behjælpelig med forslag (til nationalparker, stranden, Galle osv.)
 • Transport til/fra lufthavnen (ved ankomst på anført tidspunkt)
 • Yogamåtter og yogablokke
 • Dette er en pakkerejse og er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven – se hvilke fordele det medfører for dig – læs mere på BeringRejser når du klikker på tilmelding

Ikke inkluderet

 • Flyrejse fra Danmark til Colombo t/r
 • Valgfrie behandlinger/ture
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr (145kr)

Praktisk

Læs meget mere på BeringeRejser side når du klikker tilmeldingsknappen – den er ikke bindende så snus du bare videre

Som noget helt nyt vil timerne på denne tur kunne lægges til dine timer som Yogalærer eller på vej til, – mere om det når vi ses 🙂 Der er i hvert fald 32 timer med Yinpower ved Kristine Marie Rost at skrive på dit cv og som vil kunne trækkes på i forbindelse med optagelse på YY uddannelse med mig.

BOOK NU