Project Description

Portugal // Yin yoga Treat

Efter syv succesfulde Yin Yoga Treats med Yin yoga specialist Kristine Marie Rost i Sintra området i Portugal, har vi i år som i 2020 valgt at flytte os til Algarve i det sydlige Portugal med mere varme, dejlig natur og smukke strande.

Kristine er kendt for at sætte sine retreats sammen sådan, at du 100% vil føle, at du har brugt din krop og kommer hjem med en væsentlig lettere vejrtrækning – ik’ kun pga. en uge med frisk luft, men i den grad også pga. de mange timer på måtten, der hører med. Kristine ved godt hendes undervisning kan være hård, direkte og uden så meget fokus på spiritualitet. For Kristine handler et Yin Yoga Treat om at få skuldrene væk fra ørerne, bedre bevægelighed i hofter og ankler og lade hverdagens trængsel og alarm glide ud. Når først du overgiver dig til Kristines erfarne guidance vil hverdagen synes væsentlig lettere at komme hjem til. Det værste vi hører fra vores deltagere på Kristines ture er, at de er blevet afhængige af hendes Yin yoga. Hvilket også er en af grundene til, at vi har fundet et nyt sted i år. Der er simpelthen deltagere der har været med 2-3 gange og nu vil de altså læse deres krimi ved en anden pool, smage nye delikatesser (skabt af den fænomenale kok Eva Marques Bellas, som er med på turen) og finde nye små hyggelige kaffebarer for lige at tjekke ud, hvem der laver den bedste pastel de nata.

Yin yoga

Jo alle kan være med, men vi anbefaler i den grad, at du lige møder Kristine en gang eller to, enten på online yoga, eller finder hende i Danmark, inden du møder os i Portugal. Yin yoga er for dig med skader, stress, har børn du lader andre tage vare på imens du genoplader, dig der ikke kan sove om natten, dig der hælder til to marathon om året plus det løse, dig der foretrækker trail-run og pakker løbeskoene med, dig der sidder på kontor eller står op dagen lang og ja til dig der er frisk og rørig eller møg doven.

Stillingerne fortæller ofte på forskellig vis, at du har levet livet og som dagene går, kommer du lidt dybere og nye områder kan støje. Noget kan være fra en gammel skade, et traume og andet fra gammel vrede, en sorg der blev lagt låg på og nu mærker du, at din krop er der og den har brug for dig. Det er Yin. Din pensionsopsparing der forebygger og heler dit bevægeapparat og styrker dit sind, så du kan håndtere de dage, hvor ja-hatten føles ufattelig lille.

PROGRAM

Du ankommer til Faro lufthavn, hvor du bliver hentet og kørt til Quinta Bonita. Køreturen tager cirka en time. Efter ankomst er der tid til at slappe af og nyde de dejlige omgivelser.

Vi starter med præsentation kl. 14:30, hvor der også serveres kaffe, kage og en frisk juice.

Du ankommer til Faro lufthavn, hvor du bliver hentet og kørt til Quinta Bonita. Køreturen tager cirka en time. Efter ankomst er der tid til at slappe af og nyde de dejlige omgivelser. Vi starter med præsentation kl. 14:30, hvor der også serveres kaffe, kage og en frisk juice.

EN ALMINDELIG DAG SER CA. UD SOM FØLGER;

07.15 citronvand

07.30-09.30 yin yoga

09.30-11.00 brunch

Nyd din ferietid til alt muligt og ingenting

16.30-18.30 yin yoga

18.45-20.00 middag

med forbehold for solopgang/solnedgang el.l. På hjemrejsedagen er der ikke Yin Yoga

Gallery

Pris fra: 12.898 kr,- pr person

Prisen inkluderer
  • 7 nætter i dobbeltværelse (delt med anden deltager på turen – enkeltværelse er muligt, men koster ekstra)
  • 7x lækker plantebaseret brunch tilberedt af kokken Eva Marques Bellas
  • 7x dejlige aftensmåltider tilberedt af kokken Eva Marques Bellas
  • 3½-4 timers yin yoga hver dag (Mindre på ankomstdagen og hjemrejsedagen)
  • Dansk Yin Yoga-underviser hele ugen (Kristine Marie Rost)
  • Transfer fra Faro lufthavn til Quinta Bonita og retur
  • Yogamåtter og andet udstyr
BOOK NU