Project Description

Frederiksberg // Den ægte vare – Yin yoga

FORESPØRGSEL

Frederiksberg i København // Den ægte vare – Yin yoga

ER AFHOLDT

København, Frederiksberg

Sidst blev disse workshops revet væk på en uge – nogen af deltagerne påstod de havde savnet Kristine. Savnet hvad spurgte hun nysgerrigt:
‘Dit smil’ kom det højt fra en kvinde på 3. række, Tuck toe blev der hvisket fra en midten af rummet (det ved jeg jo er løgn ;-)) og ‘din guidance’ sagde en tredje, imens der stadig blev grinet over nogens savn af Tuck toe.
Kristine lover smil, Tuck toe og en guidance der sikrer effekt stilling efter stilling, så du ligesom mange af dem der deltog i weekendens workshop kan gå derfra med en krop der bobler som bærer du på din helt egen Grand Cru.
Henriette kom med migræne og enhver snert af hovedpine var væk da hun gik derfra og kunne tage videre til den 40års fødselsdag hun var tæt på at melde fra til.
Rolf tog afslappet videre til datterens pigekors koncert uden nogen som helst smerter i ryggen fra den ellers altid generende Scheuermann, slidgigten og den gamle diskusprolaps.
Og Dinas ny-opererede knæ har det langt bedre end hun længe har oplevet det.
Der er plads til dig der aldrig har prøvet yoga før, til dig der har brug for at blive ‘fastholdt’ i Tuck toe og godt kan lide din yogaundervisning også har plads til smil med lyd på 😉
Du kan være med lige henne på Frederiksberg i København, når der tilbydes kurser næste gang

Fokus på Yin Yoga

Yin Yoga er mindfulness og meget mere end det. I Yin yoga styrkes kroppens 3 livsvitale funktioner som fordøjelse, udrensning og nattesøvn. Når de 3 funktioner er i balance kan kroppen lettere hele sig selv og din naturlig medfødte intuition styrkes så du kan træffe de beslutninger der føles rigtigt for dig hver dag.

Yin Yoga er for alle, der har en krop. Det er ikke bare træning – men en livsstil og grundessensen til alle menneskers livseliksir.

Uanset om du er elitesportsudøver eller blot et almindeligt menneske, så er Yin Yoga kilden til et langt og sundt liv.

Kom til Yin Yoga i København med Kristine.

PRIS 250 DKK PR MODUL

ER AFHOLDT!

Lørdag d. 26. okt. 2019 kl 10-12

Lørdag d. 26. okt. 2019 kl 12-14

Søndag 27. okt. 2019 kl 14-16

SEND FORESPØRGSEL

FAQ

Hvorfor dyrke yoga?

Når du dyrker yoga, får du trænet alle muskler, så du får styrket dine muskler, sener, led og knoglestruktur, og du får opbygget din styrke, smidighed og balance i kroppen.

Yoga fokuserer på åndedrættet, så det hjælper dig også med at komme i balance med din krop. Øvelserne kræver at du koncentrerer dig og fokuserer, så dine evner bliver trænet.

Hvordan virker yoga på kroppen

Når du dyrker yoga kommer dit stofskifte i balancer, og der sættes gang i fordøjelsen. Det er en af grundende til, at du kan tabe dig, ved at dyrke yoga. De mange øvelser hjælper dig med at blive mere fokuseret, og kunne koncentrere dig, så din krop får den mentale ro der skal til, for at du kan bruge energierne de rigtige steder.