fbpx

ONLINE yin yoga retreat

Lær hvordan du styrker din krops 3 livsvitale Yin funktioner

30. maj - 1. juni kl. 10.00-13.00

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

350 kr.

Fuldt undervisningsprogram + teori til en samlet værdi af 1.050 kr. - du sparer hermed 700 kr. + transport.

3 dage

Adgang til 3 timers top kvalitets live-stream hver dag, 3 dage i træk, med efterfølgende adgang til alt materialet i 60 dage.

100%

Investering i dig selv, dit helbred og humør, alt sammen leveret direkte på første række, på din hjemmebane.

5/5
Kristine og hendes Yin Yoga er bare helt fantastisk 🙏 Selv online er hun så levende, så jeg føler, jeg sidder i hendes stue 🧘‍♂️
Mona Rasmussen
5/5
Efter at jeg pådrog mig en dum ankelskade, var Kristine hurtigt på banen med en lille video, indeholdende øvelser som uden tvivl var med til at bringe mig hurtigt tilbage på banen igen. Klar anbefaling herfra. 🙏
Knut Korczak
5/5
Nærvær, indsigt, aflæsning. Kristine er dygtig, hurtig og spot-on, når hun underviser dig. Prøv det - du vil ikke fortryde et øjeblik! ❤️
Kamilla Steenvinkel

Hvad indeholder pakken?

Yin yoga LiveTreat med Kristine Rost

De tre dage vil indeholde en introduktion til yin yoga med fokus på de tre livsvitale Yin instrumenter som er tre naturlige funktioner du formodentlig kender og så alligevel ikke. Fordøjelse, udrensning og nattesøvn. I den første del af workshoppens fysiske praksis fokusere jeg på at guide dig gennem en sekvens, der styrker din udrensning. I anden del vil fokus være på at optimere din fordøjelse. I tredje del fokuseres der på at styrke din nattesøvn og evnen til at finde ro i en travl hverdag, som er vores tredje mest livsvitale funktion.

Du vil blive klædt på til en efterfølgende egen praksis:

A. Yin yoga som værktøj
Hvad er det egentlig Yin yoga kan hjælpe din krop med om du er
- Løber
- Gymnast
- Sofahygger
- Hundelufter
- Mor eller far
- Fætter eller kusine

B. Principper
I denne yin yoga stil arbejder vi med principperne i Yin. Det er aldrig sort/hvid og derfor vil vi se på mere end bare yderpolerne aktivitet/stilhed. Hvordan det hænger sammen med Yin yoga og din hverdag.

C. modifikationer ved skader/øger stivhed i eks. knæled
Vi kigger på hvordan du kan hjælpe dig selv eller andre ved brug af tilbehør ved skader, maven der er i vejen, lårene der spænder og ankler der har kendt bedre dage

D. Smertefri
”Ingen fortjener at have ondt” og med det ønske spreder Kristine Yin yogaen ud på tværs af landet og ud i verden.

Du vil blive klædt på til en efterfølgende egen praksis:

De tre dage vil samlet styrke din intuition og skabe balance mellem din indre kerne og verden omkring dig.

Du bliver guidet ind i stillingerne med fokus på åndedrættet, stillingerne holdes afslappet i 3-5 min., hvor du gennem dybe og rolige øvelser vil opleve smidiggørelse af muskler, led og bindevæv. Du får mulighed for at vende blikket indad for en stund, og vil opleve harmoni og frihed fra fysisk som psykisk stress.

Programmet: kl. 10 – 13

Velkomst
Lymfedræning
Meridian opening
Teori ca. 45 minutter
Praksis
Tak for i dag

Hvad skal jeg huske?


Ikke så forfærdelig meget, blot sørg for at have en yogamåtte, 2 blokke, og et sammenfoldet/rullet badehåndklæde klar. Livestreaming håndteres af det topprofessionelle Liveunit.dk og du er derfor sikret nærvær, fokusdetaljer som en fods placering, fingre, hvor på ryggen med hænderne og naturligvis Kristines smil.

Husk at du får adgang til alle tre workshops i 2 måneder fra afholdelse, så du kan gå tilbage og få alt teori + praksis gentaget, i dit helt eget tempo.

Timerne på denne 3-dages workshop kan naturligvis også lægges til dine timer som Yin Yogalærer eller på vej til, værdi 10 timer med Yinpower v Kristine Marie Rost at skrive på dit cv og som vil kunne trækkes på i forbindelse med optagelse på YY uddannelse med mig.

Har du spørgsmål kan du kontakte Kristine på info@yinpower.dk eller via messenger med en pb (privat besked)

Vi ses snart...
Dage
Timer
Minutter
Sekunder