Project Description

PÅSKERETREAT MED
KRISTINE MARIE ROST

BOOK LIVESTREAM RETREAT

PÅSKERETREAT MED
KRISTINE MARIE ROST

BOOK LIVESTREAM RETREAT

Livestream påskeretreat d. 9.-13. april

Et 5 dages yin yoga retreat fra d. 9.-13. april med Kristine Marie Rost, som du kan deltage i hjemme fra din egen stue. Alle 5 dage kl 10-12. Retreatet er for alle niveauer.

På dette livestream retreat blandes det bedste fra yin yogaens evne til at skabe positive forandringer i dit liv med teknikker fra kinesisk medicin til at komme i tættere kontakt med din krop, så du fokuseret kan arbejde med at blive dygtigere til at hjælpe din krop med at være i balance og hele sig selv optimalt.

Når du tilmelder bliver du medlem på Yogavivo og får 30 dages gratis adgang til Yogavivo. Herefter koster det kr. 119,-/md. Ingen binding.

Hvad får jeg på mit livestream påskeretreat?

• 10 timers live undervisning på 5 dage. Kristine underviser kl. 10-12 i dagene d. 9.-13. april. Hver dag er der ud over live undervisningen med Kristine Marie Rost, mulighed for at kommunikere med hende via chat – på den måde kan du få råd, der passer helt specifikt til dine behov.

• Dybde og daglig progression. Du kommer til at arbejde med at give din krop en heling, der er dybere end den, du ville opnå gennem en normal yogaklasse, da der er et fælles tema for alle 5 dage. Det er derfor muligt at bearbejde kropslige og mentale spor fra gammel sygdom, stress og traumer, samt opnå en mærkbar øget smidighed i dette nøje tilrettelagt forløb, har Kristine erfaret fra tidligere retreats.

• 100% eksklusiv adgang. Udover de 5 dages live undervisning får du efterfølgende eksklusiv adgang til optagelserne af retreatet. Du vil have adgang til optagelserne sålænge du er medlem af Yogavivo. Vi kommer ikke til at frigive Kristines retreat til medlemmer, der ikke har betalt for det.

• Nyd din hjemmebanefordel. Vær med på et yogaretreat hvor ingen ser det hvis du laver yoga i nattøj

Hvad skal der ske på påskeretreatet?

• Kort fortalt: du bruger yin yoga til at skabe en bedre balance og en øget ro – både i den fysiske og den mentale del af din krop.

• Du kommer til at øge blodcirkulationen i din krop. Dette vil både give dig en mere bevægeligt bindevæv, og det kan både være med til at forebygge skader og generelt dulme smerter. Derudover kommer du til at kunne mærke den øgede blodcirkulation både på dit energiniveau og din evne til at fokusere!

• Du vil give din krop en heling, der er dybere end den, du ville opnå gennem en normal yogaklasse. De fem dage er nøje sammensat, så der er mulighed for at bearbejde kropslige og mentale spor fra gammel sygdom, stress og traumer.

• Du kommer til at arbejde med en del af fundamenterne fra kinesisk medicin, blandt andet yin – og yangorganernes balance, og at lære at åbne dine meridan-baner, som er de baner, der sender energi gennem hele din krop. Du får dermed muligheden for at lære nogle spændende grundteknikker til, hvordan du selv kan tage affære og arbejde med din krop for at sikre, at den fungerer optimalt – mentalt såvel som fysisk.

Kan jeg se retreatet igen på Yogavivo?

Ja, det kan du. Retreatet er tilgængeligt på Yogavivo når du har betalt for det og du er medlem.

Hvorfor koster retreatet kr. 449,- ?

Kristines påskeretreat koster normalt kr. 1000,- og indholdet vil være det samme, som var du i rummet med Kristine.
Hendes påskeretreat har været en fast del af påsken for mange mennesker i de sidste fem år.
I år er alt forandret, og Kristine har spurgt Yogavivo om vi – til glæde for de mange faste deltagere og for at kunne tilbyde noget særligt i en særlig tid – vil stå for teknikken så retreatet kan livestreames og du kan deltage uanset hvor du er i Danmark.
Du bliver inviteret hjem til Kristine på afstand – vi omdanner hendes stue til et hjemmeyoga-studie, og sender direkte.

BOOK LIVESTREAM RETREAT