fbpx

Yin yoga Weekend Treat

På Nymindegab Kro d. 12-15 nov. 2020

4 dage ved vestkysten

yin yoga

2 retters menu hver dag

Bestilling

PRISER - ALT INKL. PER PERSON

2 personers værelse: 5200 kr. per person
Enkeltværelse: 6500 kr. per person

Betaling / Bestilling / Afbestilling:
Bestilling skal ske via Nymindegab Kro. Også hvis du vil give det i gave til Manden i dit liv - din far, bror, ven, kæreste, kammerat, søn, fætter - ja eller hende M/K velkomne

Hele opholdet indbetales via bank senest torsdag d. 1. oktober(der er 6 uger før)

Afbestilling af Yin yogaophold med Kristine Marie Rost kan ske omkostningsfrit senest 6 uger før ankomst på mail til Nymindegab Kro.

Afbestilling efter fristens udløb, vil komme til at koste 75% af det fulde beløb, såfremt vi ikke når at få pladsen fyldt op. Ved afbestilling, som altid skal foretages skriftligt, forestås annullering, reduktion, afkortning, omplacering og lignende væsentlige ændringer i forhold til ordrebekræftelsen.

Praktisk

Kristine laver en facebook gruppe således at I kan koordinere samkørsel.

Der er plads til 28 deltagere og ønsker du at tilmelde dig, så er det bare at klikke tilmelding der fører dig til betaling. (mail med betalingsinfo)

Har du spørgsmål kan du kontakte Kristine på info@yinpower.dk eller via messenger med en pm.

Timerne på denne tur kan naturligvis lægges til dine timer som Yin Yogalærer eller på vej til,. Der er i hvert fald 12-14 timer med Yinpower v Kristine Marie Rost at skrive på dit cv og som vil kunne trækkes på i forbindelse med optagelse på YY uddannelse med mig.

PRAKTISK INFO
• Har du ikke bil, foreslår vi at et lift/samkørsel aftales i facebookgruppe, Kristine opretter til hvert retreat.
• Hue og vanter, hjemmesko, hyggetøj, badekåbe, gåsko

Lokation

Nymindegab Kro LIGGER i afstand fra:
København 330 km
Århus 160 km
Herning 75 km
Ringkøbing 45 km
Esbjerg 50 km
Varde 30 km i bil

Om Nymindegab Kro

Nymindegab Kro er smuk placeret i bunden af Ringkøbing Fjord og 500 meter fra vesterhavet. De tilbyder mange forskellige muligheder for overnatninger og deres restaurant tilbyder altid et lækkert måltid mad, med panorama udsigt over Ringkøbing Fjord. Er du til god vin, så kan de tilbyde dig at gå på opdagelse i en af Vestjyllands største vinkældre og nå ja glæd dig til deres egne hjemmelavet marmelader og ik’ mindst deres smørechokolade til den lækre brunch.

Der vil være tid til ture på egen hånd, I kan få at vide hvor I kan finde de bedste økologiske gårdsalg, lækre lader med keramik og brugskunst samt forslag til smukke naturoplevelser – og strandture på egen hånd. Det er 6. gang Kristine afholder et weekend retreat her. Den lille vestjyske by der har budt Kristine Velkommen siden hendes tid i Forsvaret underviste på Hjemmeværnsskolen i HR-admin tilbage i 2001 til hun vendte retur som kajakguide og projektleder med fokus på vandreture fra Nymindegab Kro til den lokale Husmoderforening inviterede Kristine til igen og igen at afholde de populærer Yin yoga Treats som kun Kristine kan afvikle dem til din fordel, - altid.