Project Description

Yin yoga weekend Treat med Kristine Marie Rost i Tisvilde d. 22-24 maj 2020

I tre år har Knyster & Cyster weekenden med Kristine Marie Rost været udsolgt allerede i Januar – og hver gang spørger mændene “Hvad med os?”.  Efter utallige ønsker har vi nu fundet hul i vores kalender til en yogaweekend for både ham og hende. Mand du er i den grad velkommen her – også selvom du hverken har fodboldben eller lamselår. Du kan risikere sideeffekter som hovedpine der går væk, mere bevægelsesfrihed i kroppen, bedre nattesøvn, mere overskud i hverdagen, fornyet lyst til at lege med ungerne og bare gøre noget rart for dig selv.

Succes historien fra en førstegangs-deltager med de typiske stive fodboldben der kæmpede en brav kamp på sidste weekend retreat med Yin yoga Specialisten Kristine Marie Rost;

“Jeg mødte ind på job i dag – 10 minutter forsinket til et internt møde – og det første jeg bliver mødt af, er en kollega, der spørger mig “hvad har du lavet i weekenden? Du virker så afbalanceret”. Han vidste ikke jeg havde været afsted i weekenden. Så selvom der stadig er lidt at hente på elegancen, har det rykket et eller andet ved mig”.

Efter utallige ønsker har vi fundet hul i vores kalender til en weekend i Tisvilde for både ham og hende – ja Mand du er i den grad velkommen her også selvom du hverken har fodboldben eller lamselår

BOOK NU

En ny årlig succes er klar:

Yin yoga opholdet Fodboldben og lamselår for mænd og kvinder på Pension Kildegaard er 2 intense dage med 8 timers Yin yoga og god mad for livsnydere. En intenst og effektfuldt weekend til at styrke dit fundament, din smidighed eller mangel på samme og give dig mere overskud i hverdagen.

Det er ren Yin yoga der samler krop og sind. Yin yoga kan trods det korte intense forløb, sætte spor så du efterfølgende nemmere og hurtigere vil kunne finde denne harmoni og indre styrke, når du i hverdagen ikke altid kan finde tid til 1½ time på måtten, men måske bare 15-20 min.

Du kan risikere sideeffekter som hovedpine der går væk, mere bevægelsesfrihed i kroppen, bedre nattesøvn, mere overskud i hverdagen, fornyet lyst til at lege med ungerne og bare gøre noget rart for dig selv.

Yin yoga er så meget mere end en smidig krop. Yin yoga er målrettet arbejdet med kroppens væv, muskler og sener og led. Nervesystemet flyder gennem bindevævet og når kroppen eller sindet oplever stress trækker bindevævet sig sammen. Når bindevævet knuder sammen efter fx skader, traumer, overbelastning, chok, sygdom, brud eller operation svækkes immunforsvaret, nattesøvnen, fordøjelsen og vores evne til at træffe beslutninger, holde fast i forhold, mål og os selv.

Yin Yoga opholdet er sat sammen på en sådan måde, at du kan opleve en følelse af lethed og befrielse skemaet for de enkelte dage og indholdet skriger weekend, afslapning og samtidig stemmer 75% overens med TCM’s (Traditional Chinese Medicine) forskrifter. Det betyder, at dagen starter forholdsvis tidligt med et pr glas citronvand, yin yoga, inden en god stor morgenmad/brunch. Der er rig mulighed for at gå tur langs stranden, sidde på kaffebar eller cykle en tur i skoven.

Program

Datoer: 22–24 maj 2020

Fredag d. 22. maj

 • Kl. 15 – ankomst og tildeling af værelser
 • Kl. 15.30 – Velkommen! og kaffe/the og hjemmebagt kage i Bedstemors Stue eller under træet i gården
 • Kl. 1630-1830 – Eftermiddags Yin yoga i Salen (2 timer)
 • Kl. 19.00 – 2 retters Pensionatmiddag i restauranten, drikkevarer for egen regning
 • Kl. 21.25 – Solnedgangsbænken, aftendukkert, løbetur – hvad du nu er til.

Lørdag d. 23. maj

 • Kl. 7.15 – Kogt vand med citron og himalaya salt nydes i stilhed i restauranten
 • Kl. 7.30 – 9.30 Morgen Yin yoga i Salen (2 timer)
 • Kl. 9.30-11.00 – Brunch
 • Kl. 11.-15.00 – på egen hånd: gåtur i skoven, på stranden, dase i haven, bytur…
 • kl. 15-16 – Sunde eftermiddags snacks i baren
 • Kl. 1630-1830 – Eftermiddags Yin yoga i Salen (2 timer)
 • Kl. 1900 Festmiddag 3 retter i Gårdhaven, drikkevarer for egen regning.
 • Kl. 21.27 – Solnedgangsbænken, aftendukkert, løbetur – hvad du nu er til

Søndag d. 24. maj

 • Kl. 7.15 – Kogt vand med citron og himalaya salt nydes i stilhed i restauranten
 • Kl. 7.30 – 9.30 Morgen Yin yoga i Salen (2 timer)
 • Kl. 9.30-11.00 – Brunch
 • Kl. 11… Farvel og tak for denne gang

Galleri

PRISER – ALT INKL. PER PERSON

 • 3700 kr med overnatning
 • 2800 kr uden overnatning

Prisen inkluderer:

 • 8 timers Yin yoga
 • 2 overnatninger
 • Fuld forplejning – på nær drikkelse som ikke er det skønne Tisvildevand fra hanen.
 • Samt og ikke mindst latter ad libitum og fri spørgeret til Kristine under middagene (det kan være spørgsmål til kost, livsstil, sind og krop).

Prisen er pr person (uanset om man sover alene eller deler værelse med en du kender)

BOOK NU

Praktiske oplysninger:

Betaling / Bestilling / Afbestilling:
Afbestilling af Yin yogaophold med Kristine Marie Rost kan ske omkostningsfrit senest 6 uger før ankomst på mail til Kristine på info@yinpower.dk.

Afbestilling efter fristens udløb, vil komme til at koste 75% af det fulde beløb, såfremt vi ikke når at få pladsen fyldt op. Ved afbestilling, som altid skal foretages skriftligt, forestås annullering, reduktion, afkortning, omplacering og lignende væsentlige ændringer i forhold til ordrebekræftelsen.

Hvor ?
Pension Kildegaard, Kildegårdsvej 5, 3220 Tisvildeleje, Danmark
tlf. 48707153, , www.kildegaard-tisvildeleje.dk

Andet
Der er plads til 20 deltagere og ønsker du at tilmelde dig, så er det bare at klikke tilmelding der fører dig til betaling. Har du spørgsmål kan du kontakte Kristine på info@yinpower.dk eller via messenger med en pm.

Timerne på denne tur kan naturligvis lægges til dine timer som Yin Yogalærer eller på vej til. Der er i hvert fald 8-10 timer med Yinpower v Kristine Marie Rost at skrive på dit cv og som vil kunne trækkes på i forbindelse med optagelse på YY uddannelse med hende.

Toilet og bad på gangene.