fbpx

Yin yoga uddannelsen

Bliv yin yoga instruktør

Yin yoga lærer uddannelsen med Danmarks bedste og mest erfarne Yin yoga Specialist Kristine Marie Rost med gæstelærere.

Endelig (ja nogen vil fristes til at tilføje et ENDELIG mere) tilbydes den langt ventede 250+ timers certificeret yin yoga uddannelse af Danmarks yin yoga specialist Kristine Marie Rost.

Yoga med Yinpower

250 timers Yin yoga lærer uddannelsen er et faktum. Efter 5 ĂĄrs skubbe pĂĄ fra jer derude, 3 ĂĄrs idĂ©-udvikling, 2 ĂĄrs mental forberedelse og dialog, samt et halvt ĂĄrs fokusering – alt sammen baseret pĂĄ 10 ĂĄrs rendyrket Yin yoga og sideløbende kurser og uddannelser i terapi, fysikken og psyken.

Alt det blandet med yoga, erhvervsliv, nlp, rejser, HR mm fra gamle dage.

Noget er mere nørdet end andet, noget er langt fra yoga og noget er meget spirituelt. Noget er meget ligegyldigt og noget meget meget vigtigt.

Bliv Yin yoga lærer

Det er yin yoga lærer uddannelsen du har efterspurgt, ventet pĂĄ og her du blir’ klædt pĂĄ til formidling af Yinpower, – en Yin yoga stil der gĂĄr ind til benet, finder kernen og slĂĄr rødder. En uddannelse der klæder dig pĂĄ til mere end ‘kl 17-holdet’.

Kristine er én af Danmarks mest populære og veluddannede yin yoga lærer. Hun er fuldtids yogalærer siden 2012 og har mere end 2500 timers uddannelse bag sig med speciale inden for ren yin yoga.

Med denne yoga lærer uddannelse vil du blive klædt grundigt pĂĄ som underviser og yin yoga instruktør, til at holde rummet, skabe tryghed og tillid, og til at være i det som gør ondt, genopbygge skader – og skabe rum hos sĂĄvel dig selv som hos vores deltagere.

Certificeret
Yin Yoga-lærer

Du vil blive certificeret Yin Yoga-lærer med afsluttende eksamen i bl.a.:

  • Filosofien og baggrunden bag Yin Yoga
  • Yin-sekvensering som skaber effekt og teorien bag
  • Grundig og dybdegĂĄende forstĂĄelse af anatomi – hvor vesten og østen forenes
  • Fysiologi, anatomi, TCM (Traditional Chinese Medicine) medianlære, organur, Qi, YinYang

yin yoga uddannelsen

250+ timer yin yoga uddannelsen er en kombination af teori, filosofi, anatomi, sekvensering, tematisering og egen praksis.

Yin yoga kan noget helt særligt og er sĂĄ meget mere end en smidig krop. Yin yoga er mindfulness, og vejen til meditation. Yin yoga er mĂĄlrettet arbejdet med vævet, muskler, sener, led og knogler – naturligvis.

Kontakt

Smid os en mail på INFO@YINPOWER.DK for at få tilsendt mere info om hvornår næste hold starter, og få et ansøgningsskema nu.

/Kristine

LinkedIn: Yinpower – stĂĄ stærkere i dit arbejdsliv med yin yoga
Facebook: https://www.facebook.com/Yinpower
Instagram: https://www.instagram.com/yinpower/

#yinyoga #yogalæreruddannelse #uddannelse

Hvad er Yoga?

Selve ordet Yoga betyder forening, og kommer oprindelig fra Indien, hvor du gennem åndedrætsøvelser og kropsstillinger sammen med fordybelse, forener krop og sjæl til at opnå Samâdhi, der er en form for salighed eller forløsning.

Læs mere om Yoga

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en yogaform med fokus på at afspænde, at give efter og at øge bindevævets elasticitet, så blokeringer i din krop opløses og dine sener og led styrkes. Stillingerne i yin yoga tager temperaturen på kroppen, og det kan for nogen være et chok. Hvis du har hovedpine, nakkesmerter eller andre udfordringer, der har forplantet sig i kroppen, vil du også blive mødt med det i yin yoga. Alle de ting kommer, når der ikke er flow i nervesystemet.

Læs mere om yin yoga