Uge 42 yin yoga treat hvide Sande

16. - 20. oktober

yin yoga

250-1000 kr

Hvide Sande // Uge 42 yin yoga treat

Efter tidligeres års succes for deltagerne med et påsketreat i København og/eller et efterårs treat et sted i jylland, gentager Kristine Marie Rost med endnu en uge 42mulighed herude i Hvide Sande. Og derfor helt oplagt for dig der har efterårsferie og kan finde en løsning med at lade børn og børnebørn tage ud og fiske med en anden vosken, sku du ha’ den slags omkring dig.

Kristine guider dig erfarent og trygt gennem et efterårsTreat med fokus på at blive, mærke og tillade kroppen at råbe dig op inden det er for sent. Yin yoga styrker dig som menneske i alle livets facetter. Der blir’ fokus på hvad den sande Yinpower kan vække, hele og forandre når du tillader at mærke dele i kroppen du sandsynligvis ofte springer over når du er i bevægelse.

Program:

Hver dag vil hun fokusere på at balancere dine fem Yin organer tæt forbundet med deres Yang-partner for hele dit system rodfæstes, falder til ro og slapper af for det således kan udvikles, hele og balancere sig selv fra skader, traumer, lavt immunforsvar, stress eller psykiske ubalancer.
2 timer praksis om dagen vil indeholde introduktion af lymfe-drænage, forberedende øvelser, åbning af meridian-banerne og en sekvens for hver af de fem elementer.

Mere info:

Yinpower er Yin yoga stilen der uden brug af tingel tangel kan transformere din krop, dit sind og dit liv. Der arbejdes med fysiske enkle øvelser med fokus på at vække og bevæge Qi, kroppens naturlige energi så blod, celler og liv kan få plads og lys igen.
Yin yogalærer Kristine Marie Rost vil guide dig gennem 5 dages forandring af din krop, sind og liv med fokus på at få øget din krops blodcirkulation som dermed vil forbedre kroppens vævs elasticitet.

Du kan være med en dag eller 5 dage. Vi anbefaler naturligvis alle 5 dage for du kan opleve forandringen. hver dag kl 10-12
Hele uge42’s fulde pakke 5 efterårsdage,
10 timer 1000 kr
eller
enkelt dage 250 kr
Søndag d. 16 til torsdag d. 20 okt så intet konflikter med eventuelle skiftedage fredag/lørdag.
Denne workshop bliver undervist fortrinsvis på dansk.
På engelsk efter behov. You wish for English, please let Kristine know before october 13th, Thank you! She is used to combine English and Danish so everyone will benefit from the practice.