Sæby YinPower ind til kernen – din kerne

4. September

yin yoga

375 kr

Fordi din krop og hjerne og hjerte hænger sammen og det skal du kunne mærke, så du ikke er i tvivl om, at du er i live. I live uden unødig støj på linjen, ondt i ryggen, ondt i livet og tæer der vil dig det bedste, fordi dit hjerte banker for dig.

Og inden det bliver for dybt, fordi det reelt aller mest handler om jordforbindelse for at nå ind til kernen så får du her en mulighed for at mærke dig selv lidt dybere, lidt længere og endda med læring om hva’ der egentlig ske når du på den her måtten af vilkårligt materiale viklet ind i øvelser der nogen gange får dig til at sukke dybt, klukke i afmagt, fælde en tåre i stivhed og
tænke undervejs hva’ filan du er taget herhen for at tage hjem søndag sidst på dagen med væsentlig mere lethed om hjertet på fødder der danser i fodtøjet fordi du slet ik’ ka’ la’ vær’!

Pindborggade 4A, Sæby

Program:

Kristine tegner og fortæller om hvordan øvelserne på måtten baner vej ind til kernen og hvad en glad kerne kan give dig ligesom indsigt i hvad en sund kerne er, inden der rundes af med en praksis mere til at køre hjem på.
 
Et godt bud på hvordan du gør den kommende uge desto bedre med en helt anden oplevelse af hvordan krudt i røven også kan være velvære eller en dag på langs er fri for dårlig samvittighed. Der bliver i hvert fald fokus på med din vejrtrækning at give dig selv en mulighed for at starte marts med en lille ny vane.
Yin ikon

Mere info:

375 kr pr pers.
16 pladser max

Der undervises på dansk
Yogamåtte, blokke og tæppe findes på stedet til låns
Det er for alle med en krop høj som lav, m/k, stiv som et bræt, blød som en regnorm og mod på at få løsnet op – også i en overbevisning eller to om din krop, måske! Se mindre