Ribe // Yinpower – de tre skatte og din indre flamme

25. Marts

yin yoga

375 kr

Yin yoga med Kristine Marie Rost er
– er mindfulness som i alt sin enkelthed handler om at være til sted i nuet, lidt tålmodighed og blive på egen måtte.
– vejrtrækningens plads og bredde
– fundament
– harmoni mellem yin yang

Program:

Tre timer med en kort og en lang sekvens samt introduktion til organernes forskellige ansvarsområder
Modul 1; 25 februar er baseret på kinesisk medicin i tråd med taoismen. Det er essensen af yin yang og hvorfor Yinpower stilen har den vilde effekt på krop og sind som vi ser gentagne gange landet over hos vores deltagere og Kristine selv.
Modul 2; 25 marts bliver med fokus på dine tre skatte, særligt din egen flamme. Nu bliver det mere filosofisk, men også teoretisk i forståelsen for hvorfor dine nyrer er så vigtige for dig og hvorfor Yinpower stilen er ligeså, hvis ikke mere spirituel end kakaocermonier og krystaller. Det er også her du skal forberede dig på Kristine er kendt for at provokere. Nogen vil mene hun har noget at have det i.
Det bliver praksis og teori. Det er til din hverdag. Til dig selv. Det er her du kan få mere indsigt i hvad Yin yoga er, hvorfor vi gør som vi gør når der står Yinpower i hjørnet og hvordan du kan gøre rigtig meget selv, uden store grej-indkøb og hverdagsændringer.
Se det som inspiration, værktøj til et sundere, lettere og gladere liv der helt sikkert sku’ du gå og ha ondt her nogen steder, blive en ny begyndelse til et smertefrit liv.
Selvfølgelig er der også lidt modifikationer til dig med skader/øger stivhed i eks. knæled
Vi kigger på hvordan du kan hjælpe dig selv ved brug af enkelt tilbehør som en ekstra yogamåtete, badehåndklæde eller en blok ved skader, maven der er i vejen, lårene der spænder og ankler der har kendt bedre dage.

Yin yoga med Kristine Marie Rost er
– er mindfulness som i alt sin enkelthed handler om at være til sted i nuet, lidt tålmodighed og blive på egen måtte.
– vejrtrækningens plads og bredde
– fundament
– harmoni mellem yin yang

Om underviseren: Kristine er kendt for sin bramfrihed. Nogen omtaler hende som en hård kvinde, dem der har fulgt hende længe synes hun er en befrielse, fordi hun siger tingene som de er, der er plads til grin og tårer også bare indeni. Hun er kontant og direkte. Der er principper og måder at være i øvelserne på for at opnå den ønskede effekt og for din egen sikkerhed. Det er her du ved du har med en yogalærer at gøre som sætter sin faglighed og din sikkerhed højere end farven på yogaudstyret og dit behov for curling.
Ja for som Kristine siger på sine læreruddannelser ”voksen-curling er ligeså skidt som curling af dine børn”

Yin ikon