Online // Naturlig vitalitet til din Yinpower

Den 21. august 2023 | Naturlig frem for normal handler ikke om hvorvidt du barberer det ene eller andet, løber i merino eller genbrugsplast og heller ikke dit køn eller alder.

21. august 2023

Yin Power

Online via Zoom

Naturlig vitalitet med din Yinpower

Naturlig frem for normal handler ikke om hvorvidt du barberer det ene eller andet, løber i merino eller genbrugsplast og heller ikke dit køn eller alder.

Naturlig vitalitet er når din fordøjelse, dine toiletbesøg og ja kvindens cyklus samt din søvn fungerer så du har energi om dagen uden at skulle ty til kunstig stimuli, at din krop optager næring fra det du indtager uden at døje med udslæt, oppustethed og allergi så du undgår fødevarer fra naturen.

Utidighed og kort lunte, måske har du taget dig selv i at råbe af dine børn fordi de var lidt for glade og livlige i sofaen end du lige orkede? Det kan også være din partner har sagt noget med at du er opfarende, ja måske har du det med i trafikken med en løs midterfinger og nogle floskler der ikke er helt rene. Det tyder på der er støj i maskineriet som kræver mere end bare en times forsøg på at meditere.

Overvægt, som foreksempel det der sidder som ujævnt væv langs lårene og op over hofterne. Du er måske helt holdt op med at creme dig ind, stryge dig ned over dine lår af æærgrelse over tilstanden til trods for chili mig her og der og massage og fryseposer lader det til din naturlig cirkulation er i stå. Eller på maven som den berømte æblefacon en noget anden overvægt som bærer præg af at din vejrtræning kan forbedres.

Så er der de utallige fod- og underbensproblematikker. Nedsunken forfod, hælsporer, knyster, løse led og skinnebensbetændelse er et par klassikkere og ofte afstedkommet pga dit valg af fodtøj i årevis. Ikke kun hæle, men også sneakers med puder til at give dig følelsen af at gå på skyer, men var det naturligt for dig at gå på skyer i hverdagen så havde du nok fået nogle ret anderledes fødder med dig fra barns ben af. Fodtøj og fortove og manglende udfordringer som skovens rødder og strandens sten kan give dig gør at foden bliver doven og mister sin mobilitet.

For ikke at nævne hormoner, hedeture, udtøring og slap i understellet det sidste gælder for begge køn og så ryger lysten til sex og andet kommer ind som stimuli uden det gør den store forskel. Dit bækken m/k dine hofter skal favne og slippe uden postyr livet igennem og det kan gøres helt simpelt, hvilket forløbet naturligvis også kommer omkring.

Og så er der det kroniske, diagnosekortet der fastholder dig i en stilstand af afmagt, frustration, jævn tilstand og rundkørsel. Der har jeg selv været og det er simpelthen spild af godt liv. Udmatning i krop og/eller sind er ikke noget vedblivende fordi kroppen er skabt til at hele sig selv. Det kræver bare du tør gå igennem et par faser der måske bider lidt mere end den hverdag du har overgivet dig til så du kan få gang i livet igen. Det betyder i bund og grund gang i din livs-vitalitet som naturen havde tænkt sig i sin oprindelige form. Som et brækket ribben kan hele, lige sådan kan resten af din krop og er det en fjernet galdeblære er der også hjælp at hente

Forløbet er til dig der nikker genkendende til noget af ovenstående, det er til dig glemmer at få passet din yinpower træning i hverdagen, det er til dig der vil tage ansvar for dit ve og vel på naturligvis i år. Her får du en håndsrækning i form af faste livestreams, en lukket facebook-gruppe hvor du kan stille spørgsmål løbende, hvor du får skiftende enkle programmer at følge imellem hver livestream i form af videooptagelsen du får tilsendt link til senest dagen derpå.

Alt video materiale får du adgang til året ud dvs 31.12.2023 kl 23.59.

Facebook-gruppen forbliver.

Datoer for livestream:

Mandage kl 18.30 – 20.30
Mandag 21/8
Mandag 11/9
Mandag 25/9
Mandag 9/10
Mandag 6/11
Mandag 13/11
 
Søndage kl. 10.00 – 12.00
Søndag 27/8
Søndag 22/10
Søndag 19/11
 

Livestream foregår via Zoom. Link til dette sendes ud via mail og deles i FB-gruppen. Link til replay og din træning imellem livestream sendes dagen derpå.

3 dage inden opstart modtager du en mail med information for forløbet. Det er dit ansvar at downloade Zoom appen. Du skal bruge det samme link og den samme kode.

Der er en lukket Facebook gruppe til forløbet, hvis vi ikke er venner på Facebook er det din opgave at finde gruppen på navnet eller linket som oplyses i mailen.

Her holdes du verbalt i hånden og med mulighed for opklarende spørgsmål til øvelserne, din kost og dagsrytme vil du igennem efteråret få øvelserne ind under huden som de er tiltænkt. Imens tager fokusset på vejrtrækningen sig af din hud.

Du vil lære mere om hvordan dit organsystem er ansvarlig for din krop uden det bliver voldsomt teoretisk. Forløbet er hovedsageligt sat sammen til styrkelse af din kerne, forbedre din kropsbevidsthed, styrke din finmotorik, kultivere dit nervesystem og gøre dig smertefri skulle du døje med smerter i hverdagen.  

Det er altsammen øvelser du kan lave på studegulvet. Du har brug for to yogablokke som du kan tilkøbe og få tilsendt, hvis du vil være sikker på den bedste kvalitet og størrelse.

Det her gør dig klar til vinteren uden du behøver gå i hi eller drukne dig i glögg.

 Forløbet koster for en plads pr. deltager
1750,- kr.

Tilmeldingen er personligt bindende og penge kan ikke refunderes.

Det er ikke tilladt at dele, optage eller kopiere videoer eller lade eksterne deltage under træningen.