Østrig // Yin yoga treat i de Østrigske Alper

2-7. Juni

yin yoga

fra 7500 kr

Yin Yoga retreat i de Østrigske Alper
2. JUN. KL. 15.00 – 7. JUN. KL. 10.30
 
Forkæl dig selv med et Yin yoga treat i Alperne og find roen i den fantastiske natur. Med Schladmings bjerge i baggrunden vil du over fire dage lære Yin yoga disciplinen at kende, og du vil gå fra retreatet med fornyet energi og velvære i krop og sind.

Program:

På retreatet vil du arbejde med Yinpower principper, som handler om, at styrke din evne til at holde fokus, få jordforbindelse og give ro. Det vil øge din evne til at restituere, forbedre din søvn, forbedre din fordøjelse, forebygge skader og behandle ømme muskler. Med en regelmæssig Yin yoga praksis vil din naturlige Yinpower øge kroppens naturlige behov for ro, som vil give dit fysiske og psykiske overskud et boost. Yin yoga vil være ren selvforkælelse for din krop og dit sind.
I Yin yoga arbejdes der med Yinpower, hvor enkle yogastillinger sættes sammen, så de udgør en unik heling og styrkelse af krop og sind. På dette retreat kombinerer vi Yinpower med Alpernes fantastiske natur, som kan hjælpe dig på vej til at finde ro.
Har du problemer med søvnløse nætter, smerter i ryggen, piskesmæld, nedsunken forfod, stress, hovedpine, fordøjelsen, løberknæet eller… Så er Yin yoga helt sikkert noget for dig!
 
Danmarks førende Yin yoga specialist
Når du deltager på vores yoga retreat i de Østrigske Alper er du i gode hænder hos Kristine Rost, som er Danmarks førende Yin yoga specialist. Igennem de sidste 12 år har Kristine afholdt retreats i ind- og udland med målet om at afhjælpe smerter i kroppen og finde den naturlige overlevelsesevne og styrke, som kroppen har.
 
 
Yin yoga med Kristine er for alle med en krop. Det betyder, at selvom du er ny på måtten – til Yin yoga eller yoga generelt – så kan Kristine med sine mange års erfaring skabe et rum, hvor du føler dig tryg på retreatet. Det gælder både, om du er mand eller kvinde og ung eller gammel. Har yoga længe været en del af din ugentlige rutine, så kan Kristine helt sikkert også udfordre og rykke dig til næste niveau.
Alle uanset niveau går fra retreatet med redskaber til fremtidig fokus.
 
Læs mere her og find din tilmelding til et vidunderligt forsommer treat hvor frisk luft garanteres
Yin ikon