Lønne // Hvile, plads og vitalitet 3i1

Den 24. – 28. november 2023 

Den 24. - 28. november 2023

Yin Power

Lindvig Ferie

Yinpower – Hvile, plads og vitalitet
Her får du hjælp til at tage ansvaret tilbage til dig selv. Ansvaret for din krop og din livskvalitet. Jeg har sat et forløb sammen der kan hjælpe dig fri af det der holder dig tilbage til at leve livet fuldt ud.

Lindvig – ferie i naturen lægger rum, hvile og ro til. Jeg holder dig verbalt og nærværende i hånden igennem tiden på yogamåtten. Og ja jeg er der også i din pause til en gåtur eller under fire øjne på dit værelse, hvis du har brug for at vende noget omkring det du kan opleve undervejs eller efter med træningen.

Med udgangspunkt i at kroppen på naturligvis er skabt til at hele, vil du på dette ophold opleve din krop blive stærkere, lettere og mere bevægelig. Med tid til den enkelte, vil du opleve fornyet plads i kroppen, når vævet blødes op i forening med din egen vejrtrækning. Øvelse efter øvelse øger du din kropsbevidsthed og tilstedeværelse i nuet.

Yinpower er balancen mellem sårbarhed og mod. Der hvor du tør vove dig ud, måske op eller ind uden at miste fodfæste. Yinpowerens kraft og saft handler nemlig også om din robusthed. roen, styrken og modet til at stå stærkt. Hver gang du vover dig ud af din komfortzone, er det balancen mellem sårbarhed og mod der viser dig, hvor din robusthed kan få dig hen.

Maden vil være plantebaseret og nærende til at styrke din krops funktioner. Funktioner som aktiveres, stimuleres og heles i tæt forening med Yinpower praksis på måtten, din vejrtrækning og kosten.

Har du spørgsmål til indholdet er du velkommen til at kontakte Kristine Marie Rost på info@yinpower.dk

Om Kristine
Jeg formidler kærligt og kontant, men det vigtigste er den høje faglighed – en faglighed, der gennemsyrer min tilgang til livet – med og gennem øvelserne på yogamåtten. Jeg brugte flere år på at sætte mine første retreat-programmer sammen der siden mit aller første i 2015 i år har fået en gevaldig make-over. Programmet giver plads til at dine tre livsvitale funktioner som fordøjelse, udrensning og søvn optimeres. Når disse tre funktioner er velfungerende er der en god del heling i gang og derfor kan du med stor sandsynlighed opleve at komme hjem med en energi der kan opleves som lethed, ro der fylder mere end det der gjorde ondt da du kom og fornyet motivation til at skabe forandring i hverdagen, – som regel kommer disse forandringer af sig selv når det er et ophold med Yinpower på måtten du vælger til.

Lindvig – ferie i naturen
Med mere end 15 års erfaring fra hotel- og turismebranchen overtog Petra og Morten driften af Lindvig i starten af 2020.
Som deres første projekt har de renoveret alle værelser, samt installeret helt nye senge i hotel kvalitet i hele huset. Ægteparret har på samme vis som Kristine, en stor personlig interesse for naturoplevelser og for bæredygtighed forbundet med næring til alle dine sanser, hvilket vil komme til udtryk hver gang du sætter dig til bords.
Lindvigs beliggenhed imellem fjord, hav og skov gør det oplagt at tage cyklen eller vandrestøvlerne med, for at opleve den Vestjyske natur på egen hånd. Vi vil også arrangere en fælles naturoplevelse eller to.

Ankomst fredag d. 24. november start kl. 13 – afrejse tirsdag d. 28. november afslutning kl. 12

Inkl i prisen:

Yin yoga Retreat i form af Yinpower v Kristine Marie Rost
inkl. 4n/5dg, 8 måltider, 24 timers Yinpower praksis/teori

 • Te, kaffe, kage, frugt alle dage (eksklusiv afrejsedagen), ca. kl. 13-14.
 • Tidlig aftensmad alle dage, inklusiv ankomstdagen, eksklusiv afrejsedagen.
 • Brunch alle dage, inklusiv afrejsedagen, eksklusiv ankomstdagen.
 • Citroner  kl 0715-0730 i stilhed
 • Postevand er altid uden beregning, andre drikkevarer afregnes efter gældende priser.
 • Sengelinned/håndklædepakke
 • Yogamåtte og blokke kan lånes
 • WiFi.
 • Vejret i november
 • og en gang mere; 4n/5dg, 8 måltider, 24 timers Yinpower praksis/teori


Hvad koster et ophold?
Dobbeltværelse 6500,- kr
Enkeltværelse 8000,- kr
Alle værelser har eget bad/toilet

Praktisk

 • Gummistøvler og gode gå-sko er godt at have med, og en nem stik-i-sko, så du let at gå fra dit værelse og til hovedhuset, hvor tykke sokker/hjemmesko er det vi gør.
 • Behageligt tøj – gerne lag på lag mulighed da yinpower kan give varmen og to øvelser senere oplever du måske kølighed.
 • Fortæl gerne familien, arbejdet og dig selv at mobilen er slukket, men at I f.eks. kan tale sammen midt på dagen.


Send en mail for tilmelding.
Kristine Marie Rost sender en faktura på det fulde beløb. Depositum på 2000 kr sikrer din plads. Resten kan du betale drypvis som det passer dig. Det fulde beløb skal være betalt senest 6. november 2023.

Mail til Kristine Marie Rost på info@yinpower.dk

Afbud
Ved afbud af ophold senere end 6 uger før opholdets start opkræves 100%. hvis ikke der kommer en anden deltager til i stedet.