Lønne // 3i1 vågen, vital og værdig

14. Februar

yin yoga

Lønne // 3i1 vågen, vital og værdig
I samarbejde med Lindvig ferie inviterer Yin yoga specialisten Kristine Marie Rost dig på et weekend Yinpower treat med fokus på at gøre dig vågen, vital og værdig for dig selv, fordi du er vigtig.

Program:

Lønne // 3i1 vågen, vital og værdig
I samarbejde med Lindvig ferie inviterer Yin yoga specialisten Kristine Marie Rost dig på et weekend Yinpower treat med fokus på at gøre dig vågen, vital og værdig for dig selv, fordi du er vigtig.
De sidste tre år har vi i den grad været spændt for med fokus på sygdom, økonomi og krig. Alt sammen noget der også for Kristine har presset hverdagen og hende selv i hendes formåen på at holde fanen højt og sikre hendes formidling af yin yogaen hele tiden er opdateret uden at gå på kompromis med øvelsernes formåen til at gøre dig smertefri og leve et liv fyldt med vitalitet, et liv vor du er vågen når du vil være vågen og give dig en selvfølelse af din egen værdighed altid fortjener det bedste uden at gå på kompromis.
I Kristines stræben efter at give formidling af Yin yoga i verdensklasse og samtidig holde fanen højt overfor hendes omgivelser, hænder det filmen knækker også for hende. “Pas på dig selv, sørg for at gøre noget godt for dig selv” får hun ofte af vide. Helt sikkert velment, men hvad vil det sige at gøre noget godt for sig selv? Især efter hun endnu engang måtte erfare det ikke var den smørbagte croissant fra dybfryseren der gav vitalitet 😃
Det har Kristine reflekteret en del over på det seneste og nået frem til at det hun selv mangler er at lægge sig på yogamåtten og lade sig guide ind og ud af øvelser – gerne dem hun selv vælger fra pga deres ubehag omend hun godt ved det er dem hun har mest brug for. Vide at maden bliver serveret og lever op til det alt mad burde gøre; nemlig sikre din naturlige helingsevne og dermed nære din krop og dens funktioner til livskraft og vitalitet. Opholdsrum med andre og dig selv skal være lyse, enkle og favne dig så du kan slappe af. Udenfor må naturen godt åbne sig op med skov, enge og strand noget Lønne lige præcis kan. Det er et par lange stenkast fra Vesterhavet 3.3 km og så er der skoven, skov, fortidens bunkers og udsigtspunkter som eksempelvis et af Kristines top5-steder herude; Hattebjerget. Husk din kikkert hvis du har en ornitolog gemt i dig eller synes råvildtet er for langt væk.


4200 kr for enkeltværelse
3600 for delt dobbeltværelse
alle med friskredte senge og eget bad/toilet


fredag kl 1430-1530 check in
kl 1530 velkomst med te og kage iført yogakluns så i også når en kort sekvens
kl 17-18 middagsbuffet
19-21 yin yoga
lørdag
kl 0730-0930 yin yoga
0930-1100 brunch
11-1530 fri leg
1530 – 1700 middagsbuffet
1730-1830 teorien bag vågen, vital og vigtig der vender fyrre, fed og færdig på hovedet
1830-2030 yin yoga
søndag
0730-0930 yin yoga
0930-1100 brunch
og på gensyn


hvem:
Alle øvelser er hovedsageligt knælende, siddende og liggende, der hjælpes med tilbehør der hvor Kristine mener det er nødvendigt. Du er i stillingerne i 2-3-5-7 minutter, imens du guides i en helt naturlig vejrtrækning du kan tage med dig hjem og implementere i hverdagen.
Alle kan være med lige meget voksen alder, køn, træningsform, kondition, form eller problematikker. (Kristines retreats har ofte deltagere m/k i alderen 25-75 år med)

Du får en veluddannet dedikeret innovativ undervisning fra Yin yoga specialisten Kristine Marie Rost. Et kvalitetsstempel som vi oplever Kristines forståelse af den sande Yinpower er lig med.
Når der arbejdes med Yinpower i denne kraftfulde forståelse af Yin yoga, er det ud fra Taoismens forståelse af Yin Yang, en indsigt i kroppens 3i1, livet og moderne smertevidenskab. Der er ikke tale om hokus pokus, men en jordnær tilgang til hvordan østens forståelse af vores egen medicin kan udføres med enkle øvelser sat sammen så de udgør en unik heling og styrkelse af krop og sind.

Hvad enten du kommer med

– Søvnløse nætter

– Stiv som et bræt

- Ondt i ryggen

– Fibromylogi

- Piskesmæld

– Nedsunken forfod eller hælspore

- Stress

- Hovedpine

- Fordøjelsesproblemer

– Løberknæ

– Top form
 er denne Yin yoga stil noget for dig!
Måltiderne
Måltiderne er alle plantebaserede, ( Morten hos Lindvig Ferie indsætter denne lille info; der tilbydes æg og ost til dem er kunne ønske dette). Vi vil sammensætte en sund og frisk menu baseret på sæsonens råvarer, produkter med sunde fedtstoffer, proteinrig grød til brunch, bælgfrugter, fiberholdigt brød. Servering er på højskolemanér med hjemligt flair. F.eks. henter man selv blot drikkevarer i køleskabet i restauranten og sætter blot en streg på listen. Tallerkener, bestik og glas placeres på en “service-vogn” efter brug – vi sørger naturligvis for borddækning, opvask, osv.

Yin ikon