Lønne // 3i1 vågen, vital og forår

Den 1.- 3. marts 2024

Den 1. - 3. marts

YinPower

Lindvig ferie

I samarbejde med Lindvig ferie inviterer Yin yoga specialisten Kristine Marie Rost dig på et weekend Yinpower treat med fokus på at gøre dig vågen, vital og værdig for dig selv, fordi du er vigtig.
 
I Kristine formåen på at holde fanen højt hos hende selv og hos dig, vil du tydeligt mærke allerede når du træder ind i hendes rum. Hun er kendt for at sikre hendes formidling af yin yogaen hele tiden er opdateret, uden at gå på kompromis med øvelsernes effekt til at gøre dig smertefri for du kan leve et liv fyldt med vitalitet, et liv hvor du er vågen, når du vil være vågen. Træningen kan give dig en bedre selvfølelse af din egen værdighed altid fortjener det bedste uden at gå på kompromis.
 
I Kristines stræben efter at give formidling af Yin yoga i verdensklasse og samtidig holde fanen højt overfor hendes omgivelser, hænder det filmen knækker også for hende. “Pas på dig selv, sørg for at gøre noget godt for dig selv” får hun ofte af vide. Helt sikkert velment, men hvad vil det sige at gøre noget godt for sig selv? Især efter hun endnu engang måtte erfare det ikke var den smørbagte croissant fra dybfryseren der gav vitalitet.
 
Det har Kristine reflekteret en del over på det seneste og nået frem til at det hun selv glemmer ind imellem er at få prioriteret tiden til at lægge sig på yogamåtten og lade sig guide ind og ud af øvelser – gerne dem hun selv vælger fra pga deres ubehag omend hun godt ved det er dem hun har mest brug for. Vide at maden bliver serveret og lever op til det alt mad burde gøre; nemlig sikre din naturlige helingsevne og dermed nære din krop og dens funktioner til livskraft og vitalitet. Opholdsrum med andre og dig selv skal være lyse, enkle og favne dig så du kan slappe af. Udenfor må naturen godt åbne sig op med skov, enge og strand, – noget Lønne lige præcis kan. Det er et par lange stenkast fra Vesterhavet 3.3 km og så er der skoven, skov, fortidens bunkers og udsigtspunkter som eksempelvis et af Kristines top5-steder herude; Hattebjerget. Husk din kikkert hvis du har en ornitolog gemt i dig eller synes råvildtet er for langt væk.
 
Du får en veluddannet dedikeret innovativ undervisning fra den erfarne Yin yoga specialist Kristine Marie Rost. Et kvalitetsstempel, som vi oplever Kristines forståelse af den sande Yinpower er lig med. Kristine er grundlægger og udvikler af Yinpower-metoden. Det er her du får den fra originalen og hvor der er garanti for, at du får valuta for din tid på yogamåtten.
Når der arbejdes med Yinpower i denne kraftfulde forståelse af Yin yoga, er det ud fra Taoismens forståelse af Yin Yang, en indsigt i kroppens 3i1, livet og moderne smertevidenskab. Der er ikke tale om hokus pokus, men en jordnær tilgang til hvordan østens forståelse af vores egen medicin kan udføres med enkle øvelser sat sammen så de udgør en unik heling og styrkelse af krop og sind. Hvad enten du kommer med;

– Søvnløse nætter
– Stiv som et bræt
– Ondt i ryggen
– Fibromylogi
– Piskesmæld
– Nedsunken forfod eller hælspore
– Stress
– Hovedpine
– Fordøjelsesproblemer
– Løberknæ
– Top form er denne Yin yoga stil noget for dig!
 
Program:
 
Fredag
kl. 14.30-1530 check in
kl. 15.30 velkomst med te og kage iført yogakluns så i også når en kort sekvens
kl. 17-18 middagsbuffet
kl. 19-21 yin yoga

Lørdag
kl. 07.30-09.30 yin yoga
kl. 09.30-11.00 brunch
kl. 11-15.30 fri leg
kl. 15.30 – 17.00 middagsbuffet
173.0-18.30 teorien bag vågen, vital og vigtig der vender fyrre, fed og færdig på hovedet eller noget helt andet relevant for tiden
kl. 18.30-20.30 yin yoga

Søndag
kl. 07.30-09.30 yin yoga
kl. 09.30-11.00 brunch
og på gensyn
 
Pris:

4500 kr for enkeltværelse
3700 for delt dobbeltværelse
 
Alle med friskredte senge og eget bad/toilet
 
Hvem?
 
Alle øvelser er hovedsageligt knælende, siddende og liggende, der hjælpes med tilbehør der hvor Kristine mener det er nødvendigt. Du er i stillingerne i 2-3-5-7 minutter, imens du guides i en helt naturlig vejrtrækning du kan tage med dig hjem og implementere i hverdagen.

Alle kan være med lige meget voksen alder, køn, træningsform, kondition, form eller problematikker. (Kristines retreats har ofte deltagere m/k i alderen 25-75 år med)
 
Du får en veluddannet dedikeret innovativ undervisning fra den erfarne Yin yoga specialist Kristine Marie Rost. Et kvalitetsstempel som vi oplever Kristines forståelse af den sande Yinpower er lig med.

Kristine er grundlægger og udvikler af Yinpower-metoden. Det er her du får den fra originalen og hvor der er garanti for du får valuta for din tid på yogamåtten.

Måltiderne
Måltiderne er alle plantebaserede, (Morten hos Lindvig Ferie indsætter denne lille info; der tilbydes æg og ost til dem er kunne ønske dette). Vi vil sammensætte en sund og frisk menu baseret på sæsonens råvarer, produkter med sunde fedtstoffer, proteinrig grød til brunch, bælgfrugter, fiberholdigt brød. Servering er på højskolemanér med hjemligt flair. F.eks. henter man selv blot drikkevarer i køleskabet i restauranten og sætter blot en streg på listen. Tallerkener, bestik og glas placeres på en “service-vogn” efter brug – vi sørger naturligvis for borddækning, opvask, osv