Hvide Sande // Uge 42 yin yoga treat

Den 16.- 19. oktober kl. 10:00 til 12:00

Den 16 - 19. oktober

4 dages yoga for 650 kr.

Klittens Menighedshus

Efter tidligeres års succes for deltagerne med et påsketreat i København og/eller et efterårs treat et sted i Jylland, gentager Kristine Marie Rost for 3. år i træk med en uge 42-mulighed herude i Hvide Sande. 
 
Og derfor helt oplagt for dig der har efterårsferie og kan finde en løsning med at lade børn og børnebørn tage ud og fiske med en anden voksen, sku du ha’ den slags omkring dig 😉
 
Kristine guider dig erfarent, effektivt og trygt gennem et efterårsTreat med fokus på at blive, mærke og tillade kroppen at råbe dig op inden det er for sent. Yinpower metoden styrker dig som menneske i alle livets facetter. Der blir’ fokus på hvad den sande Yinkraft kan vække, hele og forandre når du tillader at mærke dele i kroppen du sandsynligvis ofte springer over når du er i bevægelse.
Yinpower er Yin yoga stilen der uden brug af tingel tangel kan transformere din krop, dit sind og dit liv. Der arbejdes med fysiske enkle øvelser med fokus på at vække og bevæge Qi, kroppens naturlige energi så blod, celler og liv kan få plads og lys igen.

Yin yoga specialist Kristine Marie Rost vil guide dig gennem 4 formiddages forandring af din krop, sind og liv med fokus på at få øget din krops blodcirkulation som dermed vil forbedre kroppens vævs elasticitet.
 
Hver dag vil hun fokusere på at balancere dine fem Yin organer tæt forbundet med deres Yang-partner for hele dit system rodfæstes, falder til ro og slapper af for det således kan udvikles, hele og balancere sig selv fra skader, traumer, lavt immunforsvar, stress eller psykiske ubalancer.
2 timer praksis om dagen vil indeholde introduktion af lymfe-drænage, forberedende øvelser og en sekvensering der skaber sammenhæng fra top til tå indefra og ud.
 
Du kan være med en dag eller 4 dage. Vi anbefaler naturligvis alle 4 dage for du kan opleve forandringen. hver dag kl 10-12
 
Hele uge 42’s fulde pakke 4 formiddagdage: 650 kr
eller
Enkelt dage: 200 kr