Hotel Skt Petri Yin Yoga Workshop

28 August + 18 September

yin yoga

1195 kr

Skt. Petri Krystalgade 22, København Danmark

Fordi din krop og hjerne og hjerte hænger sammen og det skal du kunne mærke så du ikke er i tvivl om at du er i live. I live uden unødig støj på linjen, ondt i ryggen, ondt i livet og tæer der vil dig det bedste fordi dit hjerte banker for dig.
Og inden det bliver for dybt fordi det reelt aller mest handler om jordforbindelse for at nå ind til kernen så får du her en mulighed for at mærke dig selv lidt dybere, lidt længere og endda med læring om hva’ der egentlig ske når du på den her yogamåtte af vilkårligt materiale viklet ind i øvelser der nogen gange får dig til at
sukke dybt,
klukke i afmagt,
fælde en tåre i stivhed og
tænke undervejs hva’ filan du er taget herhen for
at tage videre søndag sidst på dagen med væsentlig mere lethed om hjertet, på fødder der danser i fodtøjet fordi du slet ik’ ka’ la’ vær’!

Program:

Kl 10-1030 en juice og velkomst ved Kristine imens du finder dig til rette på din yogamåtte
Kl 1030-1215 ish praksis til at vække kroppen
Kl.1230-1330 frokost inspireret af kogebogsforfatter Katrine Tuborgh Spis som en yogi
Kl 1345-16 teori over en kop yogite inden praksis der får dig hjem
Yin ikon

Mere info:

I gennem dagen vil du opleve Kristine tegne og fortælle hvordan øvelserne på måtten baner vej ind til kernen og hvad en glad kerne kan give dig ligesom indsigt i hvad en sund kerne er, inden der rundes af med en praksis mere til at køre hjem på.
Skt Petri køkken har ladet sig inspirere af kogebogsforfatter Katrine Tuborgh Spis som en yogi. Katrine vil selv være tilstede og præsentere hendes nyeste bog du på dagen vil kunne købe til en fordelagtig pris.
Bella Beluga laver Kristines favorit yogabuks og vil være tilstede på dagen skulle du fristes til at købe et par nye yogabukser med hjem.
Når du har læst dagsordenen et par gange og måske opgivet helt at forstå hvad det handler om, men bare hæfter dig ved at du får masser af Yinpower og mad der gir kulør på tilværelsen så vil jeg lige minde dig om der også stod et ‘sådan ca’.
Og med den her pakke har den efterfølgende uge en helt anden oplevelse af hvordan krudt i røven også kan være velvære eller en dag på langs er fri for dårlig samvittighed. Der bliver i hvert fald fokus på med din vejrtrækning at give dig selv en mulighed for at starte marts med en lille ny vane.
1195 kr pr pers.
Inkl 3x forplejning
der undervises på dansk
yogamåtte, blokke og tæppe findes på stedet til låns
Og det med småt: Afmelding senest 21 dage før, finder vi ud af. Derefter kan du finde en anden til at overtage billetten, der gives ikke refundering herefter nemlig.
Det er for alle med en krop høj som lav, m/k, stiv som et bræt, blød som en regnorm og mod på at få løsnet op – også i en overbevisning eller to om din krop, måske!