Hillerød // Vital power til din bevidsthedskonto

16. September

yin yoga

1500 kr.

Workshop med Kristine Marie Rost og Lotte Maggie Mogensen
Yin yoga Specialist Kristine Marie Rost og Vejrtræknings specialist Lotte Maggie Mogensen inviterer til en workshop i Aarhus med fokus på det de hver især gør bedst; 

og som overlapper hinanden fordi de begge klæder dig på med det du er født til; 

nemlig at trække vejret, bevæge dig smertefrit og leve livet.

Program:

Kristine siger, at livet er for kort til en praksis der ikke virker og spørger dig ”hvor godt vil du ha det?” Lotte supplerer ”Vil du leve i stedet for at overleve?”, noget som de begge har prøvet, altså at leve for at overleve.
I dag er de begge videre og det er dem magtpåliggende at hjælpe andre, der snyder sig selv for at nyde livet, fordi de begge har metoden der harmonerer overens til, at du får værktøjet her og nu i en og samme pakke til at berige din hverdag med det du er skabt til.

Vil du vide mere, anbefaler vi, at du får tilmeldt dig allerede i dag, da der bliver rift om de begrænsede pladser når de to powerfulde kvinder afholder workshop i Aarhus

Vejrtrækningen du lærer her, er effektiv, når du skal:
– Reducere din stress
– Forbedre din nattesøvn
– Sænke hjerterytmen
– Balancere hormon- og nervesystemet
– Holde koncentrationen på arbejdet/studiet
– Øge blodcirkulationen
– Øge kroppens evne til at regenerere
– Igangsætte lymfesystemet

Alt i alt kommer du til at træne vejrtrækningsøvelser, der formår at restituere din eventuelle stressede krop.
For at få vejrtrækningen optimeret og forbedret, eventuelt ændret til en sundere måde at trække vejret i hverdagen, vil du møde den i Yinpowerens øvelser, som er med til at fortælle din krop og dens vaner at nyt er sat i gang.
Vejrtrækningen og Yinpowerens øvelser støtter hinanden så du ikke bare får mere ro, men også får forbedret din bevægelighed, dit organsystem så optimeres din fordøjelse og udskillelse af affaldsstoffer styrkes for at vægtøgning eller vægttab reguleres, og du kan slappe bedre af med dine daglige toiletbesøg.

PROGRAM KL. 12-17
Intro 15 min – Velkomst og præsentation
45 min – Teori og vejrtrækning
60 min – Yinpower
45 min – frokost plantebaseret mad
30 min teori Tao – lunger
45 min – Vejrtrækning og teori
80 min – Yinpower
10 min afrunding
sådan cirka tider.

Begge kvinder har levet en god del år med smerter og diagnoser. Begge kvinders levebrød i dag udspringer af deres egen helbredelse og diagnoserne i skraldespanden. Begge har de på hver deres måde og med hver deres fokus taget ansvaret i egen hånd med det du får mulighed for at prøve på egen krop på denne workshop.
Vi anbefaler, at du medbringer en god portion nysgerrighed, åbenhed og et tørklæde. Yogamåtte og blokke kan låne (og købes)
Prisen er 1500 kr. incl. plantebaseret varm frokost, the og vand til vandflasken.

Adressen er:

Firmaidræt Hillerød 

Milnersvej 35d, 

3400 Hillerød

Yin ikon