Hillerød // dit vejr og hvad det er værd!

Den 16. september 2023, kl. 10.00 – kl. 14.00

Den 16. september

4 timers yoga for 450 kr.

Hillerød Firmaidræt

Det handler om dit vejr og hvad det er værd!

Qi, åndenød og livskraft

På denne workshop vil du lære mere om hvad qi er. Hvordan og hvorledes livskraft kan genfindes, vækkes, og bruges som den nødvendighed qi nu har for at din krop ikke bare holder dig i live, men i sandhed også giver dig det din krop er skabt til; – nemlig naturlig heling som i regenerering, reproduktion fra inderst til yderst, fra jorden til hovedet.

Essensen for Kristine Marie Rost formidling og formål med ikke bare denne workshop, men Yinpower (R) i sin enkleste form som en træning til hverdagen er at lære dig at du med din egen krop kan helbrede dig selv fra mangt og meget uden tusindvis af kosttilskud, behaldinger og olier, men i bund og grund have fokus på hvorledes du som menneske kan nærer dine organer med livskraft.

Kristine Marie Rost vil fortællle mere om qi og livskraft, lærer dig mere om dine organers ansvar for kroppens anatomi og fysiologi, hvilket også vil indeholde teorien fra TCM (kinesisk medicin) om din psyke når qi skaber unoder for dig.

Med udgangspunkt i din vejrtrækning og øvelsernes samhørighed håber du får en oplevelse af virkbart lethed, liv, friskhed, ro, øget bevæglighed eller noget helt andet.

Når Kristine mener  livet er for kort til en praksis der ikke virker og spørger dig ”hvor godt vil du ha det?” er det ment som et kærligt skub til dig som voksen at tage dig selv alvorligt.  Kristine kom fra 15-17 år med kroniske smerter og et liv der var en daglig kamp. I dag ved hun mere og bedre om hvad der skal til for at livet kan leves lettere og venligere. Siden 2012 har det været hende magtpåliggende at hjælpe andre der snyder sig selv for at nyde livet fordi ingen fortjener at have ondt som hun siger. Hun har metoden der harmonere overens til at du får værktøjet her og nu i en og samme pakke til at berige din hverdag med med det du er skabt til.

Vil du vide mere anbefaler vi du får tilmeldt dig allerede i dag, da der bliver rift om de begrænset pladser når Kristine Marie Rost gæster Hillerød.

Det siges at Kristine Marie Rost er Yinpower Mester. Hun har en ufattelig bred viden, som hun kyndigt og kompetent formidler videre. Kristine er Yinpower specialisten der kontant, rummeligt, tolerant, med humor og med en smittende latter, nå ind til hver enkel deltager, så man føler sig set og hørt.

Som nogle måske ellers tror, kræver yin yoga ikke at du er hverken er super smidig eller i god grundform. Slås du med skavanker som ondt i ryggen eller ondt i livet, vil du tværtimod med yin yoga kunne opleve en forholdsvis stor forandring til det bedre.
På Kristines website kan du med 3 prøvevideoer få en gratis forsmag, og læse mere om både mennesket Kristine og yin yoga, som sådan.