Kristine Marie Rost

“Ro er en superkraft”

Efter en tid med administration og forsøg på at ændre ’plejer’ i Forsvaret til HR-konsulent i en af landets største ingeniørvirksomheder og projektleder i den vestjyske turistbranche, endte Kristine med at tilbringe knap to år i Filippinerne, hvor hun for alvor gik i dybden med yin yoga. Med langt over 2000 uddannelsestimer, heraf 1400 inden for yin yoga, og syv års undervisningserfaring er Kristine i dag en af landets førende specialister i yin yoga.

Kristine Marie Rost formidler yin yogaens livsvitale egenskaber med humor og stor erfaring. En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få mennesker til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske.

Kristine har undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde forskellige typer af yin yoga-events for flere hundrede deltagere. Kristine repræsenterede yin yoga for sjette år i træk på den årlige Copenhagen Yoga Festival 2018, og hun er med som underviser, når DGI afholder store inspirationskonventions for hundredvis af instruktører.

Kontakt