Kommende Yinpower events

Om Yin Yoga

Tankegangen om yin yang stammer fra den kinesiske taoisme

Yin yoga teacher Kristine Marie Rost

Mens yang står for det maskuline, forandring, bevægelse og aktivitet, handler yin i højere grad om det feminine, stabile og fundamentale. Yin yoga er således præget at det statiske, hvilket også er tydeligt i den måde, Kristine Marie Rost udfører yogaen på.

Yin yoga er en yogaform med fokus på at afspænde, at give efter og at øge bindevævets elasticitet, så blokeringer i din krop opløses og dine sener og led styrkes. Stillingerne i yin yoga tager temperaturen på kroppen, og det kan for nogen være et chok. Hvis du har hovedpine, nakkesmerter eller andre udfordringer, der har forplantet sig i kroppen, vil du også blive mødt med det i yin yoga. Alle de ting kommer, når der ikke er flow i nervesystemet.

Sammen med Kristine Marie Rost og yin yoga vækker du din naturlige Yinpower – den naturlige energi ethvert levende organisme besidder. Den kraft som sikrer, at blod, væv, celler, marv, brusk og knoglemasse kan regenerere sig selv hele livet. Saft og kraft, der findes i en sund krop, hvor hvert organ bidrager til at sikre de tre livsvitale yin-instrumenter som kroppens naturlige fordøjelse, udrensning og nattesøvn. Hvis disse tre kvaliteter ikke fungerer, risikerer vi, at kroppens naturlige forsvarsenergi ikke kan opretholdes og beskytte kroppen mod ydre sygdomsfremkaldende faktorer. Hvis du dyrker yin yoga regelmæssigt, vil din sande Yinpower øge kroppens naturlige behov for ro. Når du fyldes med ro, vokser dit overskud fysisk og psykisk.

Yin yoga er for alle

Alle stillinger er hovedsageligt siddende og liggende, og underviseren hjælper med tilbehør der, hvor de mener, det er nødvendigt. Du er i stillingerne i 2-3-5-7 minutter, imens du guides i en helt naturlig vejrtrækning, som du kan tage med dig og implementere i hverdagens træning i bilen, på cyklen og i sofaen.

Nytårsyoga 2020
Yin Yoga i Vejen

Yin yoga er let og lige til for den dovne, svækkede, syge og stressramte, men bestemt også krævende og energetisk for den trænede. Voksne uanset alder, køn, træningsform, kondition eller problematikker kan være med til yoga med Kristine Marie Rost.