Aargab // Yinpower sommer 2022

Uge 27, 27, 28, 29

yin yoga

100 kr

Sønder Klitvej 39, 6960 Hvide Sande, Danmark

man- tirs-, onsdag og torsdag
i uge 26-27-28-29
kan du nyde godt af vi for 2. år træk her i Hvide Sande har vores egen yogalærer. Oveni købet en af Danmarks bedste Yin-yogalærer. Yin-yoga specialisten Kristine Marie Rost er kommet hjem og denne gang bliver hun i laaaang tid.

Og så er det altså uge 26-27-28-29 i Hvide Sande og det hele er lidt som vinden blæser – tag en tur på måtten og land din indre vind til en jordnær rodforbindelse fyldt med energi så du kan nyde din tid her med et smil.

Kristine er kendt for at sikre dig der er ny på måtten, dig der er stiv som et bræt, blød som en ål, skrap som en havmåge og stærk som en havtaske nok skal få masser ud af det. For Kristine handler det at vælge en times tid på måtten som en investering til dit liv. Det er her du styrker din krops naturlige helings-evne, får bugt med gamle smerter og skavanker uden det er nødvendigt at stå på et ben eller vikle dem altså benene rundt om nakken.

Tvært imod – alle øvelser er siddende og liggende. Og ligesom hvis du vil lære et nyt sprog, skal lære at fiske, surfe eller cykle så starter du et sted og sådan er det også med Yinpower. Du starter der hvor din krop er og det den kan. Kristine plejer at sende de fleste hjem med en overraskelse af at kroppen som regel kan noget mere end vi går og tror. I hvert fald er sandsynligheden for at en dårlig hår-dag, en anstrengt hovedpine eller en stiv ryg opløses på de 75 minutter du får her.

Lidt om Yinpower yogastilen:

Når der arbejdes med Yinpower i denne kraftfulde forståelse af Yin yoga, er det ud fra Taoismens forståelse af Yin og Yang. Der er ikke tale om hokus pokus, men en jordnær tilgang til, hvordan østens forståelse af vores egen medicin kan udføres med enkle stillinger sat sammen, så de udgør en unik heling og styrkelse af krop og sind.
Hvad enten du kommer med
– Søvnløse nætter
– Stiv som et bræt
– Ondt i ryggen
– overvægt
– Fibromyalgi
– Piskesmæld
– Nedsunken forfod eller hælspore
– Stress
– Hovedpine
– Fordøjelsesproblemer
– Løberknæ
– Top form
er Yin yoga noget for dig!
I Yinpower arbejdes der med principper, der styrker din evne til at holde fokus, få jordforbindelse og give ro som en effektiv powernap – her får du også løsnet op i kroppen og styrket dine sener og led. Yinpower øger din evne til at restituere, forbedre din søvn, forbedre fordøjelsen, samt forebygger skader og behandler ømme muskler.
Med en regelmæssig yin yoga praksis vil din naturlige Yinpower øge kroppens naturlige behov for ro. Når du fyldes med ro, vokser dit overskud fysisk og psykisk. Det er som olie til cykelkæden.
Alle stillinger er hovedsageligt siddende som liggende. Du er i stillingerne i 2-3-5-7 minutter, imens du guides i en helt naturlig vejrtrækning, som du kan tage med dig og implementere i hverdagen. Alle kan være med uanset voksenalder, køn, træningsform, kondition, form eller problematikker.
Yin ikon

Lidt om Kristine Marie Rost:

Med en fortid som HR konsulent fra forsvaret til ingeniør branchen til kajakguide og Projektleder i den vestjyske turistbranche, førte vejen til to år i Filippinerne og med langt over 2500 yogauddannelses timer senere, hvoraf de 1600 er ren yin yoga og undervisningserfaring i ren yin siden 2012 er Kristine i dag en af landets førende som specialist i yin yoga.
Du kan bl.a. finde Kristine igen i år som yogalærer på Alt for damernes kvindeløb over hele landet for 4.år.
Kristine Marie Rost, Danmarks pioner i Yin yoga har i snart et årti helliget sig Yin yogaens livsvitale egenskaber, som hun med humoristisk og erfaren ekspertise formidler videre til stor livsglæde for andre. En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske.
Oplev den kraftfulde side af Yin yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.
Yin yoga med Kristine er for alle med en krop og handler om investering i dit eget helbred, ikke om du kan få benet rundt om nakken. Den slags er der halstørklæder til hvis du fryser, som hun kækt siger. Jo jo vi har fået en københavner til byen.
Arrangeret i samarbejde med Yinpower.dk og hende selv
Pris 100 dkk pr gang – yogamåtte og blokke kan lånes
Sønder Klitvej 39, 6960 Hvide Sande, Danmark
 
Hvis det ønskes af ikke-dansk-talende vil undervisningen foregå på DK/ENG