Aalborg // Fyraftens workshop // Dualisme mellem Øst og Vest

Den 13. oktober kl. 17:30 til 20:30

Den 13. oktober

3 timers yoga for 450 kr.

YOGA HUSET, Aalborg

Yin Yang Tao filosofi til Yin Yoga forståelse som misforståelse
 
En fyraftens workshop til dig der er vild med yin yoga, eller bare gerne vil forstå lidt mere om hvordan du med simple øvelser kan tage bedre vare på din krop og dermed din egen sundhed.
 
En stund uden forpligtelser. Der er meget der er kompliceret og avanceret i hverdagen, hvilket er noget af det Yin Yoga specialisten Kristine Marie Rost simplificerer, når du vælger en stund på yoga måtten til, under Kristines erfarne og grundige i alt sin enkelthed undervisningsstil.
Det hele hænger sammen og jo mere fysisk du blir’ jo tydeligere bliver din bevidsthed. Fysisk handler ikke om at løbe fra det der støjer, forme din krop foran spejlet så du ligner en forside med en god bagside eller være bedst, hurtigst og stærkest, hvis noget alligevel gør ondt.
Ondt som en smerte der gør dig blind i relationer, får dig til at overleve studie og arbejde for at falde om i sofaen aften efter aften, hvis ikke du bare har sat dig hen i baren uden at mærke jorden, for de høje hæle, stive såler og spidse skosnuder har frataget dig dit fundament.
 
Bevidsthed uden fundament, uden krop, uden kontakt fra lunger til nyrer til dit hjerte mindsker din naturlige evne til venlige tanker om dig selv og andre og nej alt åndedrætstræning er ikke lige godt. Så er det sagt, så er det ude ligesom alt viden ikke nødvendigvis gør dig til et bedre menneske.
Yinpower forener, forbinder og styrker dig som menneske uanset køn, alder, uddannelse, fødested og synspunkter eller mangel på samme.
Vi foreslår du spiser inden, evt tygger af munden som Kristine begynder at tegne og fortælle, så du er klar til den fysiske træning der spænder over en praksis på ca. 120 minutter.
 
PRIS: 450 kr for ikke medlemmer