yoga til virksomheder

Yin Yoga til virksomheder

Yin Power udbyder individuelle Yoga forløb til virksomheder

Har du en virksomhed, eller er du ansvarlig for medarbejdernes velvære, trivsel eller præstationer, så er Yin yoga en både sjov og effektiv metode til at opnå målsætningen.

Yoga handler i bund og grund om at skabe balance i krop, følelser og sind. Hvor traditionel Yoga har meget fokus på musklernes smidighed, så fokuserer vi i Yin yoga primært på bindevævet. Din sundhed og dit velvære afhænger af kroppens evne til til at transportere energi og blod optimalt rundt i alle led. Alle virksomhedens medarbejdere kan dermed være med i sessionerne – uanset deres forudsætninger, så skal Kristine nok finde på øvelser der er styrkende.

Yin Yoga kan trænes meget intenst, men det kan også være meget afslappende. Når jeg kommer ud og guider jer gennem en Yin Yoga session, kan jeg medbringe måtter til alle medarbejderne. Det er ikke nødvendigt at klæde om for at deltage – smid jakken og læg jer ned på måtten, så overtager jeg styringen, mens I kan slappe af, og nyde at spændingerne forlader kroppen.

Flere virksomheder har booket Yin Power til en enkelt session, f.eks. som afbræk på et ledermøde, opstart af sommerfest eller blot som afslutning på en hektisk uge. I kan også aftale en række faste dage hvor Yin Yoga kommer forbi jeres kontor, og på den måde være med til at styrke medarbejdernes helbred, koncentrationsevne og resultater. Ud over at virksomheden nyder gavn af færre sygedage og bedre resultater, så vil medarbejdernes velvære og trivsel også blive forøget, når krop og sind er afstresset.

Har du spørgsmål omkring Yoga til virksomheder, så ring til Yin Power på 30 95 09 45. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.