Yoga hjemme i stuen?

Kunne du tænke dig at dyrke Yin Yoga lige hvor du er?

Der er mange, som gerne vil dyrke mere motion, og får dårlig samvittighed når det ikke lykkes. Nu er muligheden tilstede med Yin Powers tilbud om Yin Yoga hjemme i stuen. Med andre ord kan du nu dyrke Yin yoga når det passer dig bedst, og dermed undgå at skulle følge et hold på faste tidspunkter – du får et password, så du kan logge på nettet, og dyrke Yin Yoga. Kristine har optaget videoerne til træningsprogrammet, så selv om du sidder derhjemme kan du drage nytte af Kristines store ekspertise og guidance.

To ugers uforpligtende gratis prøveperiode www.yogavivo.dk/yinpower

Se mine programmer her: Klik her

Yin yoga fokuserer i bund og grund på at styrke bindevævet. Øvelserne har til formål forsigtigt at strække og genopbygge bindevævet samt forebygge slid og overbelastningsskader.

Vores moderne livsstil med stress traumer, manglende bevægelse og overbelastning kan over tid skabe arvæv, blokeringer og ubalance i kroppen. Tager du ikke kroppens signaler alvorligt vil det medføre en række gener som f.eks. søvnbesvær, nedsat koncentrationsevne og manglende afslapning. Yin yoga kan rette op på en skæv balance, og styrker dit bindevæv så energien igen vender tilbage.

Når du følger lektionerne hjemme i stuen, vil du opleve at der er de er opbygget, så du langsomt men sikkert styrker dit bindevæv med en række forskellige øvelser. Med tiden vil du slet ikke kunne undvære dine daglige eller ugentlige lektioner på nettet.

Har du spørgsmål til hvordan du bedst dyrker Yin Yoga hjemme i stuen, så ring til mig på 30 95 09 45. Du er også velkommen til at skrive til mig via kontaktformularen, og jeg vil så besvare den hurtigst muligt.

du kan læse mere om yogavivo her: klik her