YIN YOGA RETREAT I PORTUGAL

Vi kan tale os nok så meget ud af og ind i alting. Nogle gange bliver der talt så meget, at ord forsvinder og vores evne til at lytte svinder ind. Så meget tale at vi ikke engang kan høre os selv. Tankerne farer rundt i hovedet, alting synes uden hoved og hale. Nattesøvnen er ofte tiltrængt, men sjældent føler du dig udhvilet. Vægten svinger, motionen udføres for at holde maven flad, lårene slanke og røven fastere. Fordøjelsen er ustabil, måltider springes over, juicer her og der, men blodsukkeret kan ikke følge med og giver i stedet “cravings”. Lunten er kort, humøret højt i solskin, men på gråvejrsdage synes alting håbløst. Beslutning om jobskifte, flytning, shopaholic, tristhed, frustration over ex’en, frygt for fremtiden og sådan er der så meget, når krop og sind er i ubalance.

Yin yoga retreat er 7 dage med 3½ times yin yoga, meditation og åndedrætsøvelser.

Et intenst og omsorgsfuldt forløb til at styrke din evne til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag.
Det er ren yin yoga der vil give harmoni mellem krop og sind. Yin yoga kan, med et intenst forløb som et retreat, sætte spor så dybt, at du efterfølgende nemmere og hurtigere vil kunne finde denne harmoni og indre styrke, når du i hverdagen ikke altid kan finde tid til 1½ time på måtten, men måske bare 15-20 min.
Yin yoga kan styrke vores evne til at være i hverdagen og i livet med de udfordringer det giver os løbende. Yin yoga emotion retreat kan påvirke din evne til

– Tanker som ydmyghed, tålmodighed, tilfredshed og glæde
– Handlinger som venlighed, ærlighed, gavmildhed og meningsfuld tale
– Hvordan du agere overfor dine omgivelser som respekt, tilgivelse, taknemmelighed og loyalitet
– Tone og styrke hele din krop
– Giver mening som inspiration, hjælpsomhed og mod
– Styrker din omstillingsevne, fleksibilitet og spontanitet – evnen til at se lysere lettere på livet
– Nærvær med os selv og andre, styrke empatien og evnen til anderkendelse af os selv og andre

Prisen

Pris 6590,- kr pr. pers.

Se eventet og book rejsen Her