inner-img-re

Hvad er Yin Yoga

Velkommen til mit univers!
Jeg hedder Kristine og min virksomhed beskæftiger sig med Yin Yoga.

Yin Yoga er anderledes

Yin Yoga er ikke den yoga, som er blevet kendt og elsket i Danmark. Yin Yoga er lidt anderledes. Traditionel yoga fokuserer på at smidiggøre og træne muskler, hvor Yin Yoga arbejder med led og sener. Begge dele er naturligvis yderst gavnligt for kroppen, men grunden til, at jeg er så glad for Yin Yoga er, at sener og led faktisk er mere skrøbelige end musklerne. Har du fx nogensinde hørt om en elitesportsudøver, der stopper sin karriere pga. en muskelskade? Muskelskader kan være ubehagelige, men de går over igen. Sene- og ledskader kan gøre så uoprettelig skade, så det vil være umuligt at genoptage karriereforløbet. Sener og led er også med skrøbelige for almindelige mennesker, så derfor vil jeg anbefale dig at stifte bekendtskab med Yin Yoga.

Tilmeld dig et hold

Yin Yoga kan dyrkes på mange planer. Jeg tilbyder mange forskellige måder at dyrke Yin Yoga på. Jeg har seks ugentlige hold på Frederiksberg og i Kødbyen. Du kan tilmelde dig disse hold her. Du behøver ikke at have forhåndskendskab til yoga for at deltage. Du er altid velkommen til at møde op hos os. Det eneste det kræver er et åbent sind.

Online undervisning

Jeg tilbyder også videoundervisning, hvis du ikke bor i nærheden af København eller hvis det bare ikke passer ind i dit liv med live-undervisning. Det sker via yogavideo.tv, som er en portal for yogaundervisningen på internettet.

Elitetræning

Derudover tilbyder jeg intensiv træning til sportsudøvere. Det kan både være professionelle udøvere og amatører, der træner op til en stor præstation som fx en maraton eller en iron man. Hvis du træner intenst har du ikke brug for skader og Yin Yoga er perfekt træning til at forebygge skader, idet yogaen smidiggør din krop, så den bedre kan klare den hårde belastning, som elitetræning udsætter din krop for. Jeg tilbyder workshops og kan også lave personlig træning.

Yogaferie

Hvis du virkelig vil fordybe dig i træningen, kan du tage med på mine retreats til Portugal. Her går vi i dybden med træning af krop og sind. Giv dig selv en fantastisk pause fra hverdagen og tag med til det smukke Portugal. Når du vender tilbage, har du masser af fornyet energi. Jeg arrangerer disse ture sammen med Bering Rejser og du kan bestille din tur her.

Yoga i virksomheden

Yin Yoga kan trænes meget intenst, men det kan også være gavnligt ved bare en enkelt træningssession. Derfor tilbyder jeg også at komme ud til virksomheder og undervise. Det kan sagtens lade sig gøre at gennemføre uden at I behøver at klæde om. Smid jakken og træd ud på gulvet, så kan jeg hjælpe jer med at løsne for jeres kroppes spændinger. Kontorlivet kan være hårdt for kroppen. Det er stressende og du sidder stille i alt for mange timer ad gangen. Lad mig komme ud og løsne jer lidt op.

Uddan dig selv som instruktør

Sidst men ikke mindst tilbyder jeg også muligheden for, at du selv kan uddanne dig som yogainstruktør. Jeg har et samarbejde med Yin Yoga in Asia og jeg har sørget for, at han giver et kursus i Danmark i april 2016. Det er den bedste uddannelse, du kan få. Kontakt mig for at høre mere om det.

Følg mig

Nu har du læst om mit univers. Følg mig på min blog, facebook, twitter og instagram og klik dig rundt her på min side. Eller endnu bedre: mød op til min undervisning eller ring til mig på 30 95 09 45, hvis du ønsker at starte et forløb for dig selv eller din virksomhed.