Yoga-terapeut og Yin Yoga ekspert

Kristine har gennem flere år specialiseret sig i Yin Yoga

En uheldig skade blev forvandlet til et karriereskift fra HR og projektledelse, da Kristine fandt heling og styrke gennem Yin yoga og Restorativ yoga. Det spirede en passion for begge former for praksis, som hun i dag kombinerer med terapeutisk Yoga i sin Yin form. Kristine er en af pionerene i Yin yoga her i landet og har valgt at specialisere sig i Yin yoga. Hun underviser i dag faste hold for både begyndere og andre yin lærere hos Yogacentralen og The Rehab. Ydereligere kan du følge hendes undervisning online på yogavideo.tv/yinpower.

Yin Yogaterapeut

I forbindelse med hendes knap 2-årige ophold i Asien arbejdede hun som Yin yogaterapeut på et af verdens 20 bedste hospitaler i tæt samarbejde med læger uddannet i både vestlig og kinesisk medicin. Den erfaring hun opnåede, har hun formået at videreudvikle, og bringe med ind i det tætte samarbejde med The Rehab, et behandling- og træningscenter i København. Kristine har undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede Yin yoga ud til flest mulige i hele landet. Rene Yin yoga retreats i bl.a. Portugal er at nu at finde i Kristines årsprogram. Kristine repræsenterer Yin yoga for 4. år i træk på den årlige Copenhagen Yoga Festival og hun er med som underviser når DGI afholder store inspirations conventions for hundredevis af deres instruktører.

Specialist, ekspert og helt menneske

Kristine er i dag Yin Yoga Champion lærer og assisterer Asiens førende Yin Yogalærer Victor Chng på hans yin yoga læreruddannelse i Singapore og Danmark, og som en af pionerene har Kristine undervist i Yin yoga siden 2011.

Kristines faglige baggrund som Yin yogalærer er bl.a.:
– Specialist i Yin Yoga terapi med over 1200 timers uddannelse i ren Yin yoga (ved Victor Chng, Biff Mithoefer og Sarah Powers)

– Yogalærer terapeut 500 timer (YAL)
– Forebyggelse og heling af skader hos sportsfolk
– Certificeret i Restorativ Yoga, Senior Yoga og Yoga for brystkræftopereret 200 timer (YAL)
– Certificeret i Energetisk Ansvarlighed
– NLP certificeret, Masterclass i Erhvervspsykologi og Integrationskonsulent
– Studerer TCM (Traditional Chinese Medicine), Taoism og livet

En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yoga ekspert og menneske. Oplev den stille side af yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

At have en daglig yin yoga praksis giver Kristine evnen til at være med sin selv og leve livet med en lethed uden at blive tynget af gamle følelser. At leve sin yoga betyder for Kristine, at hun oplever en helhed, en evne til at leve livet fuldt ud med de op og nedture livet byder på.

”Yin Yoga styrker evnen til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag. Så lad os kigge efter regnbuer.” – Kristine